1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri
Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri

Öğretmenlerden, Öğretmenler Günü Konseri

Ereğli’de Müzik Öğretmenleri tarafından, Öğretmenler Günü Konseri düzenlendi.

A+A-

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ereğli’de görev yapan Müzik Öğretmenleri tarafından düzenlenen konser büyük beğeni topladı.

Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde verilen konsere, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Şube Müdürleri, Kurum ve kuruluşların müdürleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve aileleri katıldı. Öğretmenlerden oluşan koro dinleyiciler tarafından büyük bir beğeni alarak dakikalarca ayakta alkışlandı. Ülkenin farklı yörelerinden çalınan türküler dinleyicileri diyar diyar gezdirdi. Kuzeyinde Giresun, Güneyinde Şanlıurfa, Batısında Aydın, Doğusunda Ağrı yörelerine kadar birçok yörenin türkülerini seslendiren koro dinleyicilere unutulmaz bir dinleti bıraktı.

Programa katılan konuklar ise adeta müzik ziyafetinin yaşandığı gecede güzel bir akşam geçirmenin keyfinin yaşarken, Gece sonrası protokol üyeleri gecede görevli öğretmenleri tebrik ederek kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.