1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneğinden Açıklama
Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneğinden Açıklama

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneğinden Açıklama

"ÖZKAN ÖZGÜVEN HARİÇ TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ"

A+A-

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği- (ODBEKDER) yaptığı yazılı Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Değerli Ereğli kamuoyu, 2007 yılından beri Türk kültürünü yaşatmak amacı doğrultusunda faaliyet gösteren derneğimiz ilgi alanımız olmayan siyasete ve seçime müdahil olmama kararını titizlikle sürdürmektedir. Ancak derneğimize özellikle sosyal medya üzerinden yapılan saldırılar ve azmettiricilerine karşı bu açıklamayı yapmak mecburiyetinde kaldık.

Son günlerde sosyal medyada ve dedikodu yoluyla derneğimize, başkanına, yönetim kuruluna saldırılar olmaktadır. ODBEKDER bir kültür derneğidir, siyaset derneği değildir. Yönetim ve üyelerimiz arasında çeşitli siyasi görüşlerden insanlar yer almaktadır. Bu nedenle derneğimiz siyasetle uğraşmamaktadır. Bir aday hariç ( Özkan Özgüven'e olumlu bakmıyoruz) tüm adaylara eşit mesafededir. ODBEKDER geçmişte derneğimize olumsuz tavırları olan adayı (Özkan Özgüven) desteklememekte, diğer adaylara ise eşit mesafededir. Bugünlerde yapılan saldırıların arkasında da bu adayın taraftarlarının olması bu adaya uzak olmamızın ne kadar haklı olduğunu göstermektedir. Derneğimizi ele geçirip veya yeni bir Bekdik Derneği ile bu adayı desteklemeye çalışmak abesle iştigaldir. Herkes dernek kurabilir ama bir adayı desteklemek için yöre derneği kurmak ırkçılıktır. Bu kişi ve kişilere halkımızın sağduyusunun gereken cevabı vereceğine inanıyoruz. Yapılacak yerel seçimin memleketimiz Ereğli'ye hayırlı olmasını diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.