1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ölmek Üzere Olan Yavru Kediyi Gözü Gibi Bakarak Yaşama Kazandırdı
Ölmek Üzere Olan Yavru Kediyi Gözü Gibi Bakarak Yaşama Kazandırdı

Ölmek Üzere Olan Yavru Kediyi Gözü Gibi Bakarak Yaşama Kazandırdı

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan hayvan sever vatandaş Abitter Sarıbudak, Karayolu kenarında bulduğu aç ve susuz kalmış, bedeni enfeksiyon kapmış ve ölmek üzere olan kedi yavrusunu iyileştirerek yaşama kazandırdı.

A+A-

Ereğli İlçesi Ziya Gölkalp Mahallesinde Abitter Sarıbudak isimli vatandaş ölmek üzere olan yavru kediye sahip çıktı ve yardım elini uzatan hayvan sever'in bakımı sonucunda yavru kedinin büyük değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Konya Adana Karayolunda yol kenarında, 5 gün önce bitkin bir şekilde can çekişmekte olan aç ve susuz vaziyette enfeksiyon kapmış bir halde kedi yavrusu olduğunu gördüm, karşıma bu yardıma muhtaç can çıktı. Ben ilk gördüğümde karayolunda araçların çarptığını zannettim bir dakika bile tereddüt etmeden aldım ve hemen iş yerime götürdüm orada arkadaşlarımla birlikte gereken insanlık görevimizi yerine getirmeye çalıştık şimdi ise doğaya ve yaşama ölmek üzere olan bir can kazandırdık dedi.

Sarıbudak, arkadaşlarımdan ve bizlere bu kudreti verenden Allah'ıma şükürler olsun, Görüldüğü gibi hastalığı geçmiş ve sağlıklı bir hayvan oldu dedi.

01-007.jpg

02-003.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.