1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Önce karısının boğazını kesti, ardından 2 yaşındaki kızını kaçırıp kayıplara karıştı
Önce karısının boğazını kesti, ardından 2 yaşındaki kızını kaçırıp kayıplara karıştı

Önce karısının boğazını kesti, ardından 2 yaşındaki kızını kaçırıp kayıplara karıştı

Konya'da 3 gün önce cezaevinden tahliye olan şahıs, ayrı yaşadığı karısının evine gitti.

A+A-

Çıkan tartışmanın ardından gözü dönmüş koca karısının boğazını bıçakla keserek öldürüp evdeki 2 yaşındaki kızını da alarak kayıplara karıştı. Talihsiz kadının cansız bedenini gören yakınları sinir krizi geçirirken, polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Saat 00.20 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre 3 gün önce cezaevinden tahliye olan Ramazan Menek (23), ayrı yaşadığı eşi Tuba Menek'in (22) evine geldi. Ramazan Menek, çıkan tartışmanın ardından eşi Tuba Menek'e bıçakla saldırdı.

BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

Banyoya kaçan eşinin peşinden giden Ramazan Menek, kendisine direnmeye çalışan Tuba Menek'in boğazını keserek öldürdü. Eşinin cansız bedenini banyodan yatak odasına taşıdığı belirlenen Ramazan Menek, oturma odasındaki 2 yaşındaki kızı Gülay Menek'i de alarak evden kaçtı.TALİHSİZ KADINI KOMŞULARI BULDUGürültüyü duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. eve giren polisler, Tuba Menek'i yatak odasında kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde boğazı kesilen talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İnceleme yapan polis, Tube Menek'in banyoda öldürüldükten sonra yatak odasına taşındığını saptadı. Bu arada olayı duyarak eve eve gelen Tuba Menek'in yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri olaydan sonra küçük kızı Gülay'ı da yanına alıp kaçan Ramazan Menek'in yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.