1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Önceki Dönem Bakanlarından Vedat Bilgin Başkan Oprukçu’yu Ziyaret Etti
Önceki Dönem Bakanlarından Vedat Bilgin Başkan Oprukçu’yu Ziyaret Etti

Önceki Dönem Bakanlarından Vedat Bilgin Başkan Oprukçu’yu Ziyaret Etti

Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti.

A+A-

Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti.
Belediye ziyaretinin ardından Belediye Sosyal Tesisleri’nde Başkan Oprukçu, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte öğle yemeği yiyen Vedat Bilgin Ereğli’den ayrıldı.
Ziyaret esnasında duygularını ifade eden Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin: “Bu benim Ereğli’ye 3. gelişim her geldiğimde daha gelişmiş daha şehircilik açısından güzel şeyleri başarmış bir şehir olarak buluyorum. Bunda tabi Hüseyin Başkan’ın çok büyük emeği var, katkısı var. Ereğli halkı da zaten bunu biliyor, Hüseyin Bey’i bu defa farklı bir şekilde seçtiler, onun için öncelikle Belediye Başkanımızı kutluyorum. Ereğli’nin güzelliğine güzellik katan her davranış, her hizmet çok önemlidir, onun için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz bütün Türkiye’ye hizmet ederken herhangi bir ayrım gözetmeyiz. Hüseyin Bey Fakülte’de ben Asistan iken öğrencimizdi sonra arkadaşlığımız devam etti ve güzel hizmetler yapmak nasip oldu, Hüseyin Bey’in bu hizmetlerinden dolayı da sadece kutlamıyorum ona destek olduğumuz için de mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. 
Samimi sohbet ortamında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Sayın Bakanımızı Ereğli’mizde misafir etmekten, Ereğli’mizde ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Kendisi zaten benim hocam, Allah razı olsun şereflendirdi bizi teşekkür ediyorum. Ayrıca şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

onceki-donem-bakanlarindan-vedat-bilgin-baskan-oprukcuyu-ziyaret-etti.jpg

onceki-donem-bakanlarindan-vedat-bilgin-baskan-oprukcuyu-ziyaret-etti-002.jpg

onceki-donem-bakanlarindan-vedat-bilgin-baskan-oprukcuyu-ziyaret-etti-001.jpg

onceki-donem-bakanlarindan-vedat-bilgin-baskan-oprukcuyu-ziyaret-etti-003.jpg

onceki-donem-bakanlarindan-vedat-bilgin-baskan-oprukcuyu-ziyaret-etti-004.jpg

onceki-donem-bakanlarindan-vedat-bilgin-baskan-oprukcuyu-ziyaret-etti.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.