1. HABERLER

  2. “Önceliğimiz Alt Yapı Olacak”

“Önceliğimiz Alt Yapı Olacak”

Cinler Mahallesi sakinleri Mahalle Muhtarı Murat Biter öncülüğünde Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret ederek, mahallelerinin sıkıntılarını...

A+A-

Cinler Mahallesi sakinleri Mahalle Muhtarı Murat Biter öncülüğünde Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret ederek, mahallelerinin sıkıntılarını paylaştılar.

Başta kanalizasyon olmak üzere, doğalgaz ve asfalt sıkıntısı yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri yaşadıkları sorunların giderilmesi istediler.

Cinler Mahallesinin Ereğli’nin en eski ve çarşı merkeze en yakın mahallelerinden birisi olduğunu belirten mahalle sakinleri Cinler Mahallesinin alt yapı eksikliğinin en çok hisseden mahalle olduğunun altını çizdiler.

“Mahallemizin %80’inde altyapı çalışması yok” diyen mahalle sakinleri, geçmiş dönemlerde defalarca Belediyeye gelerek sorunlarına çözüm aradıklarını ancak sorunlarının çözülmediğini belirttiler.

Mahalle Muhtarı Murat Biter, mahallenin sorunlarını kapsayan bir çalışmayı Belediye ile ortak hareket ederek detaylandırdıklarını ve bu çalışmaların yapılması halinde sorunların giderileceğini söyledi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Kanalizasyon, doğalgaz ve asfalt sıkıntısı şehrin birçok noktasında mevcut. Bu yıl yaklaşık 7 km’lik bir kanalizasyon ağını yapacağız. Bunun da büyük bir kısmı Cinler Mahallesinde yapılacak. 2015 yılından itibaren kanalizasyon ağımızı genişleteceğiz. Doğalgaz konusunda Enerya ile görüşüp hızlı bir şekilde çalışmaların Ereğli geneline yayılması için çalışacağız. Allah’ın izni ile önceliğimizi altyapıya verecek ve tamamlanan yerlerde üst yapı çalışmalarına hız verecek ve kaldırım ve asfalt çalışmaları ile Ereğli’yi modern bir yapıya kavuşturacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.