1. HABERLER

  2. ONLAR BAŞARIYA KOŞTULAR!...

ONLAR BAŞARIYA KOŞTULAR!...

İlçemiz Okullarından Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Ereğli’yi Atletizimde Antalya’da...

A+A-

İlçemiz Okullarından Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Ereğli’yi Atletizimde Antalya’da başarıyla temsil ederek Ereğli’nin adını duyurdular.

Kulüp Başkanı Alparslan ÜNAL: 2015 TOSSFED (Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ) Atletizm müsabakaları bu yıl 11-14 Mart tarihlerinde Antalya'da gerçekleşmiş olup Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübümüz sporcuları bölge elemesinde Alperen Mehmet ÇELİK 400 metrede ve üç adım atlamada 1. Olmuş, Sporcumuz Sefa ÇAĞLAR 3000 metrede birinci olmuş.Aü Şevket Şahin 100 metrede ve uzun atlamada bölge ikincisi olmuş,Burhan KALKAN ise 100 metrede 3. Olmuşlardır.takımımız 4 *100 bayrak yarışında birinci olmuş ve resmi olmayan bilgiye göre Türkiye derecesinin kırıldığı yönündedir. Sporcularımız 17-19 Nisan 2015 tarihinde Adana'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaktır.Ereğli Halkımızın dualarını bekliyoruz dedi.

Bizler’de Atletizim de Ereğli’yi başarıyla temsil ederek Ereğli mühürünü Antalya’da vuran genç Atletlerimizi ve onları yetiştirerek topluma kazanılmasını sağlayan Okul Müdürünü ve bütün yöneticilerini kutluyor ve başarılarının devamı diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.