1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ONLAR HAYALLERİNİ DHA MİKROFONLARINA ANLATTI
ONLAR HAYALLERİNİ DHA MİKROFONLARINA ANLATTI

ONLAR HAYALLERİNİ DHA MİKROFONLARINA ANLATTI

‘’Baba Beni Okula Gönder’’ Projesi Onlara Umut Oluyor ve Hayata Kazandırıyor.

A+A-

‘’Baba Beni Okula Gönder’’ Projesi Onlara Umut Oluyor ve Hayata Kazandırıyor.

Ereğli Belceağaç Anadolu Lisesi ‘’Baba Beni Okula Gönder’’ Ereğli Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler DHA mikrofonlarına gelecekte ki hayalleri paylaştılar.

0.jpg

Aydın Doğan Vakfı tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen  “Baba Beni Okula Gönder”  2005 yılında hayata geçen proje de Yurt genelinde 33 kız öğrenci yurdu yaptırılırken, 10 binin üzerinde kız çocuğuna eğitim bursu verdi. Bu yurtlardan bir tanesi de İlçemiz Ereğli’de Belceağaç Anadolu Lisesi bünyesinde geçtiğimiz tarihlerde Hanzade Doğan Boyner’inde katılımıyla açılmıştı.

Bu kampanyanın 12’ nciyılında 300 bini aşkın bireysel bağışçı ve 36 milyon TL’yi aşan bağış miktarına ulaştığı ise edinilen bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

Ereğli Belceağaç Anadolu Lisesi ‘’Baba Beni Okula Gönder’’  Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler hayallerini anlatırken projenin önemine ve doğru bir proje olduğunu bu yurt sayesinde okuma imkânı bulduğunu söyleyen öğrenciler, Geleceğe dair hedeflerini ise şu sözlerle ifade ettiler.

1-067.jpg

BU PROJEONLARA UMUT OLUYOR!

İşte onların hedefleri ; Geleceğin sağlıkçıları doktor, eczacı, hemşire ve öğretmeleri olacaklarını ifade ederken her birinin mutlulukları ise gözlerinin pırıltısı ve gülen yüzlerinden okunuyordu.

'Baba Beni Okula Gönder' projesinin Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi' olduğunu geleceklerinin belirleyen bir çalışma olduğunu ifade eden öğrenciler görülüyor ki güzel bir proje ve onları mutlu eden bir yurt mutlu bir öğrenci topluluğu olduğu görüldü.

7-014.jpg

Aydın Doğan Vakfı tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen doğru bir çalışma olan “Baba Beni Okula Gönder” Projesi ile Aydın Doğan Vakfının eğitim öğretime ve gençliğimize verdiği önemi gün yüzüne çıkarttı. Proje kapsamında, Yurtta kalan öğrenciler emeği geçenlere teşekkür etti.

9-013.jpg10-010.jpg12---.jpg14-004.jpg20-001.jpg20-001.jpg

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.