1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Onun Aşkı Ereğlispor!...
Onun Aşkı Ereğlispor!...

Onun Aşkı Ereğlispor!...

Temsilcimiz Ereğlispor’un Pazar günü Konya’da yapacağı önemli müsabakada alacağı galibiyet sonrasında şampiyonluğunu ilan edeceği maç için Amigo Tamer yine yollarda.

A+A-

Temsilcimiz Ereğlispor’un Pazar günü Konya’da yapacağı önemli müsabakada alacağı galibiyet sonrasında şampiyonluğunu ilan edeceği maç için Amigo Tamer yine yollarda.

İşte Onun adı Amigo Tamer Ereğlispor’un 12. dev adamı Ereğlinin ayaklı türbüni diye bilenir ve anılır. Bu aşk başka bir aşk onun için, tek sevgisi var oda Ereğlinin yeşil beyaz renklere sahip formasıyla amatör kümede mücadele eden Ereğlispor. Tamer’in sevgisi saf mı saf, temiz mi temiz sadece tek amcacı var oda Ereğlispor’un başarılı olmasıdır.

Amigo Tamer’in buğün Konya’da yapılacak olan Muhasebe maçı için Tamer her zaman olduğu gibi yine, Ereğli caddelerin de. AmigoTamer’in Ereğlispor sevgisi kar kış yağmur çamur demeyerek İlçe sokaklarını karış karış gezen Tamer’e, Ereğli adeta dar geliyor.

Tamer’in tek hedefi var oda Ereğlispor, Hiçbir menfaat çıkar gözetmemeksiniz, Yağmur altında hedef Konya diyen Amigo Tamer Ereğli spor aşkına yine tellallığına yağmur altında her zaman olduğu gibi devam etti.

Tamer Ereğlili halkını ve futbol severleri Konya’da oynanacak son 90 dakika olan Muhasebespor Ereğlispor maçına çağırarak bu mutlu tabloya ortak olmaya davet etti.

Onun tek sevgisi var gönül verdiği renklere destek vermek ve seyirciyi coşturarak takımına destek sağlamaktır. Nasıl siyasetçiler gördüğü topluluğa hitap etmek ister ise Tamer’de bir orkestra şefi gibi o topluluğu taraftarı coşturarak onları hop oturtur hop kaldırmayı 90 dakika kendine görev bildi. O hiç bir taraftarın oturmasını istemez çünkü amacı her zaman Fair Plabir bir şekilde takımına destek olmuştur.  

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.