1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Oprukçu, asılsız iddiaları yalanladı
Oprukçu, asılsız iddiaları yalanladı

Oprukçu, asılsız iddiaları yalanladı

Ereğli Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda 5 Şubat günü gündem maddesi görüşüldü.

Ereğli Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 05/02/2020 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda Şubat ayı olağan Meclis toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı Karar Özetlerinin oylamaya sunulması, Belediye Meclis Toplantısı günü mesai bitimine kadar meri imar planında plan değişikliği yapılmasına ilişkin gelen taleplerin görüşülmesi. İmar komisyonuna havale edilen, meri imar planında değişiklik yapılmasına ilişkin taleplerin değerlendirildiği imar komisyon raporlarının görüşülmesi, İlçemiz Mahallelerinde bulunan Yunuslu Parkı, Hastane Yolu Parkı, Şehitler Parkı, Yunus Emre Parkı, Kwangjin Parkı, Şehit Tuğrul Köseoğlu Parkı, Atatürk Kültür Parkı, Atlı Spor Kulübü, Ergenekon Parkı, Gülbahçe Parkı, Fatih Parkı, Engelsiz Yaşam Parkı ve Ahmet Avlamaz Parklarında bulunan büfe, çay ocağı, çay bahçesinin işletmeciliğinin kira süresi bitenlerin, Belediyemizin hazırlayacağı projeler ya da kiralamak isteyenlerin getireceği projeler doğrultusunda  5393 sayılı Belediye Kanunun 18/j maddesine göre yap-işlet veya yap-işlet-devret modeli ile 10 (on) yıla kadar kiraya verilmesinin görüşülmesi, Mülkiyeti Belediyeye ait Ziya Gökalp Mahallesi 403 ada 1 parsel ve 401 ada 8 parsel sayılı taşınmazların yaklaşık 25.000,00m2’lik kısmının seracılık, süs bitkileri, fide ve fidan yetiştirilmesi amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanunun 75/d maddesine göre Bolkar İnş. Hayv. Turz.Hizm. İşl. San.Tic. A.Ş.'ye 10 yıllığına tahsis edilmesinin görüşülmeleri gerçekleşti.

Belediye, Başkanı Hüseyin Oprukçu çıkan asılsız iddialarla ilgili çıkartılan lafları ise yalanladı. Oprukçu 200 kişi işten çıkartıldı dedikodusunu ise yaptığı açıklama ve rakamlarla yalanlamış oldu.

OPRUKÇU: "İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALAYAN PERSONEL, TEKRAR İŞBAŞI YAPACAK"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Belediyeden, iş sözleşmesini imzalayan personelin, tekrar işe alımlarının yapılacağını söyledi.

DARBECİ MANTIĞINDAKİ TETİKÇİLERİ OPRUKÇU LANETLEDİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Şubat ayı meclis toplantısında meclis üyelerine yönelik olarak yaptığı konuşmasında, Kendisini gazeteci sanan sitelere ve Sosyal medyadan tehdit varı paylaşım yapan kişilere sert tepki gösterdi.

Başkan Oprukçu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Şimdi sosyal medyada ileri geri paylaşımlar oluyor aba atından tehditlerde geliyor evirmeler çevirmeler oluyor falan, bu yiğitlik değil diyen Hüseyin Oprukçu, konuşmasına şu sözlerle devam etti. Hüseyin Oprukçu'nun Haksız hukuksuz ve ahlaksız bir uygulaması asla söz konusu olamaz. Bu kapıdan gelen düşmanım dahi olsa bir imkan söz konusuysa o imkanı onlardan mahrum etmem sözlerini ifade etti.

Oprukçu sözlerinin devamında ise şöyle dedi. Ama şu veya bu şekilde efendim biz basın olarak vezirde ederiz rezilde ederiz belediye başkanıda seçtiririz belediye başkanlığından al aşağıda ederiz havası ve edası içerisinde kurulmuş ve bu manada yayın yapan siteler var edebe davet ediyorum edebe. Şerefli insanların yapacağı bir şey değil bu şerefli insanlar yiğitçe çıkar adının saklamaz sanını saklamaz, basın mensuplarımızda haber diye koşturuyorlar. yazar yazdırır ama sürtme gerisinden duvar arkasından aba altından sopa göstermek suretiyle 63 yaşından sonra Hüseyin Oprukçu’yu  terbiye etmeye kalkan kim varsa lanetliyorum, bunu çok açık seçik söylüyorum ve bu anlamda siz değerli meclis üyelerimizden dedikodulara fırsat vermemenizi  fitne fesat odaklarına fırsat vermemenizi özellikle rica ediyorum. Seçim Bitti ya... seçim sürecinde biriktir yavrum... seçim sürecinde dağarcığında ne varsa çıkar koy ortaya dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.