1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. OPRUKÇU, BAŞI BOŞ SİTELERİ LANETLEDİ
OPRUKÇU, BAŞI BOŞ SİTELERİ LANETLEDİ

OPRUKÇU, BAŞI BOŞ SİTELERİ LANETLEDİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Şubat ayı meclis toplantısında meclis üyelerine yönelik olarak yaptığı konuşmasında...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Şubat ayı meclis toplantısında meclis üyelerine yönelik olarak yaptığı konuşmasında, Kendisini gazeteci sanan sitelere ve Sosyal medyadan tehdit varı paylaşım yapan kişilere sert tepki gösterdi.

Başkan Oprukçu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Şimdi sosyal medyada ileri geri paylaşımlar oluyor aba atından tehditlerde geliyor evirmeler çevirmeler oluyor falan, bu yiğitlik değil diyen Hüseyin Oprukçu, konuşmasına şu sözlerle devam etti. Hüseyin Oprukçu'nun Haksız hukuksuz ve ahlaksız bir uygulaması asla söz konusu olamaz. Bu kapıdan gelen düşmanım dahi olsa bir imkan söz konusuysa o imkanı onlardan mahrum etmem sözlerini ifade etti.

eregli-gundem.jpg

Oprukçu sözlerinin devamında ise şöyle dedi. Ama şu veya bu şekilde efendim biz basın olarak vezirde ederiz rezilde ederiz belediye başkanıda seçtiririz belediye başkanlığından al aşağıda ederiz havası ve edası içerisinde kurulmuş ve bu manada yayın yapan siteler var edebe davet ediyorum edebe. Şerefli insanların yapacağı bir şey değil bu şerefli insanlar yiğitçe çıkar adının saklamaz sanını saklamaz, basın mensuplarımızda haber diye koşturuyorlar. yazar yazdırır ama sürtme gerisinden duvar arkasından aba altından sopa göstermek suretiyle 63 yaşından sonra Hüseyin Oprukçu’yu  terbiye etmeye kalkan kim varsa lanetliyorum, bunu çok açık seçik söylüyorum ve bu anlamda siz değerli meclis üyelerimizden dedikodulara fırsat vermemenizi  fitne fesat odaklarına fırsat vermemenizi özellikle rica ediyorum. Seçim Bitti ya... seçim sürecinde biriktir yavrum... seçim sürecinde dağarcığında ne varsa çıkar koy ortaya dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.