1. HABERLER

  2. “Oprukçu Ereğli İçin Şans”

“Oprukçu Ereğli İçin Şans”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Namık Kemal Mahallesi sakinleri, yapılamaz denileni yapması ile Ereğli için Oprukçu’nun...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret eden Namık Kemal Mahallesi sakinleri, yapılamaz denileni yapması ile Ereğli için Oprukçu’nun bir şans olduğunu ifade ederek, destek sözü verdiler.

 

            Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun belediye’deki makamında ziyaretçileri eksik olmuyor. Ereğli’nin dört bir tarafından gelen konukların ise ortak yönü, Ereğli adına yapılan hizmetleri takdir ederek bir dönem daha Hüseyin Oprukçu’yu Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini dile getirmeleri.

            Belediye Başkanlık makamını ziyaret eden Namık Kemal Mahallesi sakinleri de görüştükleri Hüseyin Oprukçu’nun Ereğli adına önemli bir şans olduğunu ifade ederek, “Yıllardır belediye başkan adaylarının Akbank’ın ve Ulu Camii’nin önünü yıkacakları, Memurevlerini düzenleyecekleri yönündeki beyanlarına ve seçimlerden sonra bu alanlara yaklaşmamalarına şahit olmuştuk. Ancak Hüseyin başkan Ereğli adına yapılamayanı yapması ve yıkılamayanı yıkması ile gönüllerimizde taht kurdu. Bunu partili partisiz herkes takdir ediyor. Ereğli için yeni projelerini ortaya koyan Oprukçu başkanımızın aksine diğerleri bir proje ortaya koyamıyor ve başkalarından medet bekliyor. Biz verdiği sözleri yerine getiren Hüseyin Oprukçu başkanın yeniden seçilerek projelere kaldığı yerden devam etmesi gerektiğine inandığımız için kendisini desteklemeye karar verdik ve bu kararımızı kendisi ile paylaşmaya geldik. Biz seçimlerde ve seçimlerden sonra Ereğli kazansın, Oprukçu kazansın diyoruz” dediler.

            Yaptığı köy ve mahalle gezileri ile makama yapılan ziyaretlerde de insanların gözlerindeki ışıltıyı görmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Biz göreve geldiğimiz günden beri Ereğli için daha çok hizmet diyoruz ve bu parola ile hareket etmeye gayret ediyoruz. Ereğli’ye hizmet etmek bir ibadetse, biz bu ibadeti layıkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Halka ve hakka hesap vermeye hazır biri olarak hep Ereğli için düşünüp, Ereğli  için çalışmanın gayreti içerisinde olduk. Bu gün Ereğli halkının karşısına yeniden göreve talip olarak çıkarken, yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğunu bilerek açık yüreklilikle çıkıyoruz. Bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımız diğer siyasi rakiplerimizin korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Yapılanı kötülemekle, görmezden gelmekle bir yere varılamayacağını Ereğli halkı biliyor ve takdirini ona göre yapıyor. Biz Ereğli halkının bize verdiği görevi ve sorumluluğu yerine getiriyoruz, bu nedenle yapılanı yok saymakla yok olmadığını hizmeti gören, alan ve bizzat yaşayan halkımız karar verecektir. Bizim dönemimizde Belediye hizmetlerinin girmediği tek bir mahalle, sokak, köy ve kasaba bırakmadık, bundan sonrada artarak devam eden bir hizmet anlayışı ile halkımızla iç içe yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.