1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Oprukçu Resmen Aday
Oprukçu Resmen Aday

Oprukçu Resmen Aday

Yasal başvuru süresinin başladığı ilk gün İlçe Seçim Kurulu’na evraklarını eksiksiz olarak veren Hüseyin Oprukçu, Ereğli Bağımsız Belediye Başkan adaylığını resmileştirmiş oldu.

A+A-

Yasal başvuru süresinin başladığı ilk gün İlçe Seçim Kurulu’na evraklarını eksiksiz olarak veren Hüseyin Oprukçu, Ereğli Bağımsız Belediye Başkan adaylığını resmileştirmiş oldu.

Ereğli Adliye Sarayı’nda bulunan İlçe Seçim Kurulu’na evraklarıyla başvuruda bulunan Hüseyin Oprukçu, Ereğli Bağımsız Belediye Başkanı olarak resmileşti. Başvuru süresinin başladığı ilk gün belgelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim eden Oprukçu’yu Adliye dış kapısında karşılayan yüzlerce kişi, ”Dik dur eğilme, Ereğli seninle” diye tezahürat yaptı.

e71ff42e-c641-40e5-8c6c-e0e0ae1c31cd-001.jpg

 Seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte 5 yıl kış uykusuna yatanların feyk hesaplarla, hile ve yalanlarla yolunu tıkamaya çalışmalarının beyhude olduğunu ifade eden Oprukçu, “Topunuzla, tüfeğinizle hep birlikte gelin. Yel kayadan ne alır, olsa olsa tozunu temizler. Sosyal Medya hesaplarından sahte hesaplarla saldırılarını arttırarak sürdürüyorlar. Şimdi de 2014’de her türlü suçlamalardan beraat ettiğim, o dönem Fetöcülerin kurduğu kumpasa sarılıyorlar. Arşiv görüntülerine o gün verdiğim cevabı yayınlamak ise işlerine gelmiyor. Her halükarda sizlerin bir hesabı varsa, yerin ve göğün sahibi olan Hakkında bir hesabı, halkında söyleyecek sözü vardır. Bugün belgelerimizi vererek bağımsız adaylığımıza resmiyet kazandırdığımız gibi inşallah seçimden sonrada hep birlikte giderek Başkanlık Mazbatamızı alırız” dedi.

969d1e04-8a1d-4a4b-8cce-24b0c3908f20-001.jpg

d0915173-3f16-43df-b50c-4f49cca24f1d-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.