1. HABERLER

  2. “ Oprukçu’yu Bırakmayız “

“ Oprukçu’yu Bırakmayız “

Ereğli aldığı Belediye hizmetleriyle artık mahalleleriyle çarşısıyla bakımlı bir şehir oldu.Yapılan Belediye hizmetlerine ve Başkan Oprukçu’nun...

A+A-

Ereğli aldığı Belediye hizmetleriyle artık mahalleleriyle çarşısıyla bakımlı bir şehir oldu.Yapılan Belediye hizmetlerine ve Başkan Oprukçu’nun sunduğu hizmetlere duyulan memnuniyetle birlikte sevgi ve tekrar seçme arzusu çığ gibi büyüyor.

“ Ereğli’ye daha böyle bir başkan geldi mi ? diye soran vatandaşlar ,30 Mart 2013 tarihin de yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar seçilmesini ve Ereğli’ye bugüne kadar sunulan hizmetlerin devamını istiyor ve diliyor.Doğalgaz çalışmaları nedeniyle sokak yolları bozulan Fatih mahallesi sakinleri , sonbahar yağmurları gelmeden ,yollar çamur olmadan kumlanıyor olmasına seviniyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Belediye Başkanı Oprukçu’nun talimatı üzerine yapmış oldukları titiz çalışmalarla Fatih Mahallesi Tavaslı sokakta kumlama çalışması yaptılar.Fatih Mahallesi Muhtarı Sadık Topbaş ile birlikte mahalle sakinleri yapılan Belediye çalışmalarını değerlendirdiler.

Fatih Mahallesi sakinleri,” Belediye Başkanımız Oprukçu’nun bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalarından memnunuz.Ereğli’ye şimdiye kadar böyle bir Belediye Başkanı gelmedi.Oprukçu’dan önce gelen Belediye Başkanları,Ulu Caminin önü,Akbank’ın önü ,eski memur evleri,Çömlekçi mahallesindeki yıkılan üst geçit olmak üzere bu belirttiğimiz alanları bir görsünler.Oprukçu’dan önceki Belediye Başkanları neden yıkmadılar, neden yapmadılar.Oprukçu gibi bir Başkan bir daha gelir mi? Fatih Mahallesi sakinleri olarak Oprukçu diyoruz “ diyerek vatandaş olarak görüşlerini dile getirdiler.

Mahallesine Ereğli Belediyesinden bu dönem sayısı hizmetlerin yapıldığını dile getirerek Başkan Oprukçu’ya defaten teşekkür eden Fatih Mahallesi muhtarı Sadık Topbaş ,Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun 2. Dönem için açıklanan adaylığını kutlayarak tebrik etti ve şöyle konuştu ; “ Ereğli’nin her yerinde Belediye var ve Belediyemiz hizmetleriyle şehrimizin her yerinde olmaya devam ediyor,olmaya da devam edecek ,buna hiç şüphemiz yok.Sadece Belediye çalışmalarından dolayı değil Başkanımıza ömür boyu başarılarının devamını dilerim.Fatih mahallemizin Tavaslı sokağında yapılan doğalgaz çalışmasının ardından yağışlar başlamadan kumlanıyor.Belediyemiz hizmetlerini yine zamanında yaptığını görmekteyiz.Yolumuz çamur olmadan kumlanıyor ve bu hizmetler bizleri fazlasıyla sevindiriyor.Başkanımız Oprukçu yılmadan hizmetlerine devam ediyor,edecek de .Başkanımız Oprukçu’yu yıldıramadılar,yıldıramayacaklar da ,Başkanımızın bileğine kuvvet,yüreğine sağlık o insanın “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.