1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Orhan Erdem, Adem Erdal’a Destek İstedi
Orhan Erdem, Adem Erdal’a Destek İstedi

Orhan Erdem, Adem Erdal’a Destek İstedi

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal’a destek istedi.

2c7a2ffa-e51c-4261-96e7-38598315ad3a.jpg

Subaşı Kahvelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdem, “Ereğli’de Cumhur İttifakının adayı Adem Erdal’a destek vermenizi istiyorum. Adem bey Ereğli Belediyesinin çeşitli kademelerinde görev yapmış, müdürlük ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunarak Belediyeye ve Ereğli’ye hizmet etmiş bir kişiliktir. Ereğli çocuğudur ve bilgi, birikim, tecrübesi ile Belediyeye ve Ereğli’ye hakimdir. Sorunları en iyi bilen, çözüm yolları nelerdir iyi analiz eden birisi olarak Ereğli’ye çok büyük hizmetler kazandıracaktır. Birde Adem beyin yanında Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri yanında MHP’nin de 2 milletvekili vardır” dedi.

Kendilerine destek vermek için Milletvekili Orhan Erdem’in Ereğli’ye geldiğini kaydeden Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal ise, “Sayın vekilimizin Ereğli’mize çok büyük hizmetleri oldu. Gerek milletvekilliği gerekse Bakan Yardımcılığı dönemlerinde Ereğli büyük yatırımları vekilimizin destekleri ile aldı. Kendisine teşekkür ediyorum.

Biz, 14 yıllık Belediye tecrübemizle karşınıza çıktık. Ereğli’mizi daha ileri taşımak, daha güzel yatırımlarla buluşturmak hedefi ile aday olduk. Artık sayılı günler var. Pazar günü halkımız gerekeni yapacaktır. Biz her zaman gerçekçi yaklaşarak yapamayacağımız hiçbir projeyi halkımıza anlatmadık. Hayal satmadık. Yapacaklarımızı anlattık. Ve açıkladığımız 50 projeden 25 tanesini 1 yıllık süreçte hayata geçireceğimizi söyledik. Değerli hemşerilerim, bu kardeşinize sahip çıkın, desteklerinizi verin. Ereğli’yi birlikte yönetip daha yaşanabilir bir hale getirelim” diye konuştu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’da, “31 Mart’a sayılı günler kaldı. Hükümetimiz 17 yılda Ereğli’ye büyük yatırımlar kazandırdı. 2 dönem Ereğli belediyesi AK Parti belediyeciliği ile yönetildi ve güzel hizmetlerle şehrimizi buluşturdu. Şimdi sizlerden yine desteklerinizi bekliyoruz. Oylarınıza talibiz ve daha güzel bir Ereğli için, ülkemizin bekası için 31 Mart’ta sandıktan AK Parti’yi çıkarmanızı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.