1. HABERLER

  2. ÖRNEK DAVRANIŞ İLE 70 BİN MAVİ KAPAK TESLİM EDİLDİ

ÖRNEK DAVRANIŞ İLE 70 BİN MAVİ KAPAK TESLİM EDİLDİ

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Ekipleri ile Ereğli Sanat Merkezi derneği tarafından 70 Bin adet mavi kapak Engelsiz Yarınlar Derneğine...

A+A-

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Ekipleri ile Ereğli Sanat Merkezi derneği tarafından 70 Bin adet mavi kapak Engelsiz Yarınlar Derneğine yöneticilerine teslim edildi.

Bu örnek davranış karşısında engelsiz yarınlar derneği başkan yardımcısı Osman Tezcan yaptığı açıklamada,Tezcan Mavi kapaklar tekerlekli sandalyeye dönüşüp,engellilerimizin toplumsal hayata tutunmasına yardımcı oluyor.Ev hanımlarından tutun da çocuklar ve bütün meslek gurupları olmak üzere bütün Ereğli halkı mavi kapak kampanyamıza destek veriyor.Bugün de Toplum Destekli Polislerimiz ve Ereğli Sanat Merkezi Derneği mavi kapak getirerek bu kampanyamıza destek veriyorlar. Hem Toplum destekli Polislerimi hem de Ereğli Sanat Merkezi Derneğimize çok teşekkür ediyor, Ereğli Emniyetine ise şükranlarımızı sunuyoruz “ dedi.

Yarın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olduğunu hatırlatan Osman Tezcan 3 Aralık Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engelli ailelerinin de katılacağı geniş katılımlı bir yürüyüş planlıyoruz.Yürüyüş Engelsiz Yarınlar Dernek binası önünden başlayıp,tekrar başlangıç noktasında sona erecek. Yürüyüşün sona ermesiyle birlikte dernek binamız önünde engellilerimizle birlikte yemek programı düzenleyeceğiz, etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz dedi.

Engelsiz Yarınlar Dernek Başkanı Songül Vural ise ,mavi kapak ile ilgili örnek davranışlarından dolayı Toplum Destekli Polis ekiplerine ve Ereğli Sanat Merkezi Derneğine teşekkür ediyoruz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.