1. HABERLER

  2. Orta Refüşe Çarpan Otomobilin Tekeri Koptu

Orta Refüşe Çarpan Otomobilin Tekeri Koptu

Adana konya Karayolu üzeri yöresel ürünler satış merkezi önünde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında orta refüşe çarpan otomobilin tekeri koptu...

A+A-

Adana konya Karayolu üzeri yöresel ürünler satış merkezi önünde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında orta refüşe çarpan otomobilin tekeri koptu otomobil yaklaşık 50 metre sürünerek tarlaya uçtu.

Adana istikametinden Ereğli istikametine sehir halinde olan 42 ERL 86 Plakalı özel otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında önce orta refüşe çarpan özel otomobil burada çarpmanın şiddetiyle tekerinin kopması sonucu karayolunda yaklaşık 50 metre sürüklenen özel otomobil, daha sonra tarlaya uçması sonucu yaşanan trafik kazasında otomobil de büyük oranda maddi hasar olurken, sürücü ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Yol yapım çalışmasının olduğu bölgede meydana gelen tek taraflı bu kazada başka bir aracın gelmemesi ise bir şansdı diyor ve bu kazanın sevindirici tarafı olduğunu söyleyebiliriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.