1. HABERLER

  2. KONYA

  3. OSBÜK Yönetimi Başkan Altay’ı Ziyaret Etti
OSBÜK Yönetimi Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

OSBÜK Yönetimi Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Başkanı Memiş Kütükcü, Yönetim Kurulu ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

A+A-

Türkiye’nin güçlü bir ülke olmasında Organize Sanayi Bölgelerinin büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Altay, Konya Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Yönetim Kurulu ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

 

Ortak Yönetim Kurulu ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Toplantısı için Konya’da bulunan üyelerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Türkiye bugün güçlü bir ülkeyse bunda Organize Sanayi Bölgelerimizin (OSB) katkısı büyük. Çok daha büyük işler yapacağına inancımız tam. Biz de Organize Sanayi Bölgemizin gelişmesi adına her türlü desteği veriyoruz. Ayrıca Konya’nın yeni sanayi yatırımları alması açısından Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği gerçekleştiriyoruz. Çünkü şuna inanıyoruz; şehri ne kadar güzelleştirirseniz güzelleştirin eğer insanlar iş bulamıyorsa o şehirde yaşamazlar ve göç ederler. Bu açıdan bakıldığında istihdam önemli. OSB’ler de çok yoğun bir istihdam oluşturuyor. Öncelikle ulaşım sorunlarının çözülmesi ve diğer konularda da gerekli çalışmaları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

OSBÜK Başkanı Memiş  Kütükcü de OSBÜK ve Organize Sanayi Bölgelerinin ülke ekonomisine önemli katkıları olduğunu belirterek, kendilerine her zaman destek olan Başkan Altay’a teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.