1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Otomobil Yayaların Arasına Daldı
Otomobil Yayaların Arasına Daldı

Otomobil Yayaların Arasına Daldı

 Konya’da bir otomobilin yayaların arasına dalarak 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazası güvenlik kamerası tarafından...

A+A-

 

Konya’da bir otomobilin yayaların arasına dalarak 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazası güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Konya'da bir otomobilin yayaların arasına dalarak 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan trafik kazası güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, 31 Temmuz Perşembe günü saat 13.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebriz-i Mahallesi Sultan Veled Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği öğrenilemeyen sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen ve Suriyeli uyruklu olduğu öğrenilen 2 kadın yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan kadınlardan biri duvarda bulunan demir korkuluklara ayağı sıkışarak baş aşağı şekilde asılı kaldı. Diğer yaya ise aracın kaputunun üzerinde metrelerce savruldu. Otomobil yol kenarına park etmiş başka bir araca çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar yaralı kadına yardım etmek için yardıma koştu. Asılı kaldığı yerden aşağı indirilen kadın, daha sonra çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kimliği öğrenilemeyen Suriyeli kadın, yapılan yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anı ise bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazadan sonra büyük paniğin yaşandığı görüntülerde, bir otomobilin kaldırımda yürüyen yayaların arasına dalarak 2 kadına çarptığı görülüyor. Çarpmanın şiddetiyle kadınlardan birisi kaldırımdaki duvarın demir korkuluklarına sıkışarak baş aşağı şekilde kalırken diğer kadın da aracın üzerinde metrelerce ileriye sürükleniyor. Demir korkuluklara asılı kalan kadına çevredeki vatandaşlar yardıma koşuyor. Bu esnada metrelerce sürüklenen diğer kadın da panik halinde arkadaşının yanına geliyor. Öte yandan vatandaşların kazaya neden olan sürücüye tepki gösterdiği de görülüyor.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.