1. HABERLER

  2. OYMAK GÜVEN TAZELEDİ

OYMAK GÜVEN TAZELEDİ

Ereğli^de  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan Genel Kurul toplantısı  yapıldı. Tek aday olarak seçimlere giren  Mustafa...

A+A-

Ereğli^de  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 50. Olağan Genel Kurul toplantısı  yapıldı. Tek aday olarak seçimlere giren  Mustafa Oymak, kooperatif başkanlığına yeniden seçildi.

Ereğli Gwangjin Parkı Tesislerinde gerçekleştirilen Olağan Kongreye Konya 6. Bölge Birlik Başkanı Mehmet Baybağan, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin, Ereğli’deki oda başkanları ile üyeler katıldı.

Divan oluşması ve gündem maddelerinin okunup kabulünden sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan Kooperatif Başkanı Mustafa Oymak, bugüne kadar hizmetlerinde sorun olmadığını ve bundan sonrada olmayacağını ifade ederek, “Bana verdiğiniz desteğe teşekkür ederim dedi. Biz her konuda sizlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Ben hiç kargalarla arkadaşlık yapmadım. Bülbüllerle arkadaşlık yaptım. Sizler benim arkadaşlarımsınız” diye konuştu.

4 yıllığına yeniden Kooperatif Başkanlığına getirilen Mustafa Oymak’ın yönetiminde Ahmet Dinç, Dede Öğütlü, Abitter Türemen ve Yaşar Yıldız yer alırken Esnaflar Oymakla yola devam dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.