1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÖZBUDAK'TAN ÇİFTÇİYE VERİLEN ÖNEM VE DEĞER
ÖZBUDAK'TAN ÇİFTÇİYE VERİLEN ÖNEM VE DEĞER

ÖZBUDAK'TAN ÇİFTÇİYE VERİLEN ÖNEM VE DEĞER

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin başkan adayı Duran Özbudak, 12 Mayıs 2018 Tarihinde yapılacak olan seçime sayılı günler kala çiftçilere yönelik olarak yaptığı konuşmada ‘’Kurulu Düzeni Bozdurtmayın’’dedi.

A+A-

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin başkan adayı Duran Özbudak, 12 Mayıs 2018 Tarihinde yapılacak olan seçime sayılı günler kala çiftçilere yönelik olarak yaptığı konuşmada ‘’Kurulu Düzeni Bozdurtmayın’’dedi.

----004.jpg

Duran Özbudak,  mahallelerde çiftçi guruplarına yapmış olduğu ziyaretlerde ki konuşmalarında önümüzde ki süreçte yapılacak olan Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri için yaptığı seçim çalışmalarında ki konuşmasında ‘’Kurulu Düzeni Bozdurtmayın’’  sözü öne çıkarken, seçkin ve işi bilen, çiftçinin sorunlarını iyi bilen bir ekibe sahip olduklarını belirtti.Özbudak, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Mahalleleri tek tek dolaşacağız. Çiftçilerin sorunlarını yerinde dinleyeceğiz."Fabrika çiftçiden değil, çiftçi fabrikadan zenginleşecek" sloganıyla hareket edeceğiz. Hedefimiz güçlü çiftçi, dengeli büyüme. Çiftçileri güçlendirmek olacaktır." ifadelerini kullanırken, "Çiftçinin kendi ayakları üzerinde durması için gayret göstereceğiz.Bizim geçmişimizde olduğu gibi yeni dönemde de yine büyük hizmetler yapacağız. Hizmet için bu yola çıktık." diyen Özbudak ve ekibi "Yeni dönemde yönetimiyle birlikte çiftçinin yanında, çiftçinin savunucusu olmak başta gelen hedefimiz olacaktır." dedi.Özbudak seçim çalışmalarında yaptığı ziyaretleri sırasında ki konuşmalarında kooperatife Adana Konya Karayolu üzerinde çok güzel bir hizmet binası kazandırdıklarını ve bunun yanı sıra farklı bölgelerde altı tane satış mağazası kazandırdıklarını bu satış mağazalarıyla verilen hizmetlerle çiftçiye verilen hizmet kalitesini artırdıklarını belirtti. Duran Özbudak konuşmalarında, Yönetiminde bulunan; Mustafa Akbel, Mehmet Özkoç, Zekeriye Özermiş, Veysel Barutçu’dan oluşan ekibini tanıtırken yaptığı konuşma ise dikkat çekti. ‘’Bizimle Daha Çok Şey Değişecek, Sizinle Daha Çok Şey İyileşecek, Çiftçimiz Değer Görmeye Devam Edecek.’’dedi.Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Duran Özbudak ve yönetimine, düzenlenen mahalle ziyaretlerinde büyük destek verildiği gözlendi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.