1. HABERLER

  2. Özdemir Kaymakamlığı Ziyaret Etti

Özdemir Kaymakamlığı Ziyaret Etti

Eski Çevre Bakanı Hemşerimiz Ali Talip Özdemir, Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ereğliye geldi.Eski Çevre Bakanı Hemşerimiz Ali Talip Özdemir ve eski...

A+A-

Eski Çevre Bakanı Hemşerimiz Ali Talip Özdemir, Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ereğliye geldi.

Eski Çevre Bakanı Hemşerimiz Ali Talip Özdemir ve eski ekibi Anavatan Partisi Ereğli ilçe teşkilatı ile birlikte ilk olarak Ereğli kaymakamı Şakir Erden’i makamında ziyaret etti.

Özdemir, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi. Bizim devlet geleneğimizde o yerin sahibi olan en büyük mülkü amiri ziyaret etmek vardır. Kaymakamımız çok başarılı ve Ereğlililerde çok seviyor. Ziyaretten çok memnun oldum dedi.

Buradan sonra belediyeye ziyaretimiz var eski dostlarımla buluşmaktan hasret gidermekten çok mutlu oldum. Ereğli çok güzel bir yer, hem Ereğlili olmaktan hem de burada bulunmaktan çok mutluyum dedi. Özdemir, Geçmişte belediye başkanlığı dönemimizde Ereğli’ye çok yol açtık şimdi görüyorum ki ana arterlere bağlanacak yollara ihtiyaç var. Genç ve çok Başarılı belediye başkanımız var iktidarın imkânlarını buraya getireceğinden hiç şüphem yok dedi.

Eski Çevre Bakanı Hemşerimiz Ali Talip Özdemir’e Kaymakamlığı ziyareti sırasında eski ekibi Anavatan Partisi Ereğli eski İlçe Teşkilat Başkanı Ünal Aybar ve yönetimi de eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.