1. HABERLER

  2. Özgüven: 2015 Hamle Yılı Olacak

Özgüven: 2015 Hamle Yılı Olacak

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2015 yılının hamle yılı olacağını söyledi. Başkan Özgüven haftalık Birim Müdürleri toplantısında yaptığı...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2015 yılının hamle yılı olacağını söyledi. Başkan Özgüven haftalık Birim Müdürleri toplantısında yaptığı konuşmada...

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2015 yılının hamle yılı olacağını söyledi. Başkan Özgüven haftalık Birim Müdürleri toplantısında yaptığı konuşmada, “Altı aylık hizmet süremizde hedeflediğimiz noktadayız. 2015 yılı bizim için daha farklı hizmet atağının yaşanacağı ve çıtanın daha üst noktalara taşınacağı yıl olacak” dedi.

“Kendi sorumluluğumuzun bilincinde olup bu şehir için çalışırsak güzel sonuçlar ortaya çıkarırız” diyen Özgüven ekip ruhunun oturması ile Ereğli’de hayata geçecek projelerin Ereğli imajını yansıtacağını kaydetti.

Katıldığı Tarihi Kentler Birliği toplantısından detaylar aktaran Özgüven, gerek Tarihi Kentler Birliği gerekse ÇEKÜD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) ile ortak proje hazırlayıp hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ezber bozacak hizmetlere imza atacaklarını kaydeden Özgüven, “Yapacaklarımızın gururu hepimizin, yapamadıklarımızın vebali ise bizimdir” dedi.

2015 yılında Ereğli’nin hizmet atağına kalkacağını ifade eden Başkan Özgüven, “Hedeflerimizi hep üst noktada tutmamız gerekiyor. Bu bağlamda hayata geçirmeyi düşündüğümüz her projeyi ekip olarak birlikte değerlendirip artımızı ve eksimizi ortaya koyacağız. Halkımızın fikirlerine değer verip onların görüşlerini alacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.