1. HABERLER

  2. Özgüven Amacımız Bir ve Beraber Olmak

Özgüven Amacımız Bir ve Beraber Olmak

Konya Ereğlililer Derneği Konender  Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan başkan Özgüven ‘’ Tüm Ereğlililer...

A+A-

Konya Ereğlililer Derneği Konender  Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan başkan Özgüven ‘’ Tüm Ereğlililer olarak amacımız bir ve beraber olmaktır’’ dedi

Ereğlililerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmasını ve Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna bütün Ereğlililerin bir ve bütün olmasını kendisine amaç edinen Konya Ereğlililer Derneği adına Dernek Başkanı Murat Başol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Ziyarette dernek olarak faaliyetlerinden bahseden Başkan Başol, derneğin üzerlerine yüklediği misyon ve vizyon gereği amaçlarının tüm Ereğlilileri birlik ve beraberlik içinde tek yürek haline getirmek olduğunu kaydetti. Bu gaye doğrultusunda çeşitli kültürel etkinlikler vasıtası ile Ereğlilileri bir araya getirerek tanışmalarına ve kaynaşmalarına vesile olduklarını belirten Başol, bu anlamda Konerder olarak Ereğli’de bir iftar yemeği tertiplediklerini dile getirdi.

Ereğlililerin bir ve beraber olmasının seçilmişler olarak kendilerinin de en büyük arzusu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, bu amaç doğrultusunda yoğun çaba ve gayret içerisinde olan Konerder’in faaliyetlerini yakinen takip ettiklerinin altını çizerek, Konerder’e bu faaliyetlerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.