1. HABERLER

  2. ÖZGÜVEN ‘DEN ” NEŞTER VURUN ” TALİMATI

ÖZGÜVEN ‘DEN ” NEŞTER VURUN ” TALİMATI

Başkan Özgüven’den Yıllardır Biriken Sorunlara ‘Neşter Vurun’ TalimatıBelediye Başkanı Özkan Özgüven Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin sorunlarını...

A+A-

Başkan Özgüven’den Yıllardır Biriken Sorunlara ‘Neşter Vurun’ Talimatı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek, sohbet etmek ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vermek amacı ile Belediye Başkan Yardımcıları Agah Taşkın ve Adem Erdal ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşlarla buluştu.

Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım ve Cahı Mahallesi Muhtarı Osman Taş ve mahalle sakinleri buluşan Özgüven, “birlik olma ruhunu ortaya koyarak hizmet üreteceğiz” dedi.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Özgüven, Namık Kemal Mahallesinin sorunlarının başında kanalizasyon geldiğini söyledi.

21. yüzyılda şehrin göbeğinde yer alan mahallelere bile kanalizasyon yapılmamasını eleştiren Özgüven, “Bu ayıp yöneticilerindir” diyerek, 2015 yılında kanalizasyon çalışmalarının ilçe genelinde kendini göstereceğini söyledi.

Geçen 5 yılda 40 bin metre kanalizasyon çalışması yapıldığını söyleyen Özgüven 2015 yılı hedeflerinin 27 bin metre olduğunu ve yaklaşık 12 milyon TL’lik bir yatırım olacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.