1. HABERLER

  2. Özgüven’ in ilk Ziyareti Şakir Erden Oldu

Özgüven’ in ilk Ziyareti Şakir Erden Oldu

30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kazanan Özkan Özgüven, yoğun ziyaretçi programına ara vererek Ereğli...

A+A-

30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kazanan Özkan Özgüven, yoğun ziyaretçi programına ara vererek Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i makamında ziyaret etti.

 

         Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’le daha öncede birlikte çalıştıklarını hatırlatan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bu ziyaretin seçimlerden sonraki ilk nezaket ziyareti olduğunu ifade etti.

Ereğli Belediye Başkanı olarak ilk ziyaretini Kaymakam Şakir Erden’e yapan Başkan Özgüven, “30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrası Belediye Başkanı olarak Sayın Kaymakamımızı Makamında ziyaret etmek için burada bulunuyorum. Malumunuz Belediye Başkanı olarak görevimize başladık, aslında göreve başlamadan önce Sayın Kaymakamımızı ziyaret edecektik, ancak kendilerinin Konya’da olan toplantıları nedeniyle ziyaretimizi bu gün gerçekleştirdik. Zaten daha öncede sayın kaymakamımız ile beraber çalışmıştık, inşallah bu süreçte de Belediye Başkanı ve Kaymakam olarak birlikte Ereğli’mize hizmet etme noktasında elimizden gelen çabayı göstereceğiz ve kendisinin bilgisinden, tecrübesinden istifade edeceğiz. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımıza özellikle seçim sürecinde asayiş ve diğer açılardan göstermiş olduğu yönetim anlayışına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemlerde de Sayın Kaymakamımızla sık sık bir araya geleceğiz Ereğlimiz için güzel hizmetlere vesile olacağız’’ dedi.

Nezaket ziyaretinden son derece memnun olduğunu ifade eden Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise yeni görevi nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i kutladığını dile getirerek, “Ereğli olarak güzel ve demokratik bir seçim süreci yaşadık. Vatandaşımız bu seçimlerde sayın Özkan Özgüven beyi görevlendirdi. Başkanımızın da dediği gibi daha öncede zaten beraber çalışıyorduk, şimdi başkanımızın statüsü değişti ama beraber çalışmaya ve Ereğli için üretmeye devam edeceğiz. Burada ortak akıl dediğimiz kavram var, onu işleteceğiz, bütün çabamız o. Amaç burada Ereğli’nin yaşam standardını yükseltmek,. Elimizden gelen ne varsa vatandaşımız için onu yapmak olacaktır. Başkanımıza tekrar hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.