1. HABERLER

  2. "Özgüven: İnsan Odaklı Hizmet Üreteceğiz"

"Özgüven: İnsan Odaklı Hizmet Üreteceğiz"

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ve Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına Belkaya,...

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ve Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına Belkaya, Kutören, Beyören, Kuzukuyusu , Gaybi, Büyükdede ve Yıldızlı köyleri ile devam etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Belkaya, Kutören, Beyören, Kuzukuyusu , Gaybi Büyükdede ve Yıldızlı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, halka hizmetin hakka hizmet olduğu düsturu ile hareket ettiklerini söyleyerek, “ İnsan odaklı hizmet üretme çaba ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında yoğun tempoda yürüttüğü köy ziyaretlerine devam ediyor. Hafta sonunu iyi değerlendiren Başkan Adayı Özkan Özgüven beraberindeki heyet ile Belkaya, Kutören, Beyören, Kuzukuyusu , Gaybi Büyükdede ve Yıldızlı köyleri halkı ile bir araya geldi. İlk ziyareti Belkaya kasabasına gerçekleştiren heyet burada birde seçim irtibat bürosu açtı. Birliktelikte yoğun bir ilgi ile karşılaşan Özgüven, amaçlarının boş vaatler vererek, 5 bin kişiye iş, 5 bin kişiye konut söylemleri ile halkı kandırmak olmadığını belirtti.

 

Boş vaatlerle gerek Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun gerekse MHP Konya Milletvekillerinin Belkaya’nın ilçe olması yönünde basit bir yasa teklifi vererek temiz duyguları ile oynandığını dile getirerek, bu tür oyunların 50 yıldır Ereğli’ye de oynandığının altını çizdi.

 

Her ne hal ve şart altında olursa olsun sorunlara kalıcı çözümler üretmek için mesai harcayacaklarına işaret eden Özgüven, Bir kamyon kum dökme ile gazetelerde boy boy reklam yaparak Ereğli gündemini meşgul etmeyeceklerini kaydetti. 5 yıldır bir meydan düzenlemesini tamamlayamayanların Kapalı Sulama Sistemi gibi önemli ve büyük bir projeye dil uzatmaması gerektiğini belirten Özgüven, “ Herkes haddini bilsin” diye konuştu.

Öncelikli hedeflerinin su problemi olan köylere nitelikli içme suyu getirmek oldugunu hatırlatan Özgüven, parke taş, altyapı, kanalizasyon ve benzeri hizmetlerin rutin belediyecilik faaliyeti olduğunu bulları söylemeye gerek bile duymadığını ifade etti.

 

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, “Üçlü olalım, güçlü olalım” sloganını yenileyerek, AK Parti hükümeti ve AK Parti Belediyesi olacağı garanti olan Konya Büyükşehir Belediyesini  AK Partili bir Ereğli Belediyesi ile taçlandırmak gerektiğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.