1. HABERLER

  2. Özgüven İtfaiye Haftasını Kutladı

Özgüven İtfaiye Haftasını Kutladı

“Halkın Can ve Mal Güvenliği Sizlere Emanet”Her yıl 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Özkan...

A+A-

“Halkın Can ve Mal Güvenliği Sizlere Emanet”

Her yıl 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven İtfaiye Ekipleri ile bir araya gelerek günlerini kutladı.

İtfaiye Ekiplerinin yaptıkları görevi ulvi bir görev olarak niteleyen Başkan Özgüven, yapılan görevin insan odaklı bir görev olduğunu söyledi.

İtfaiyenin can ve mal kaybını önlemeye yönelik çalıştığına vurgu yapan Özgüven, “Neticede hayat kurtarmaya çalışıyorsunuz. Meşakkatli bir görevi ifa ediyorsunuz. Sizlerin göstereceği performans, hızlı hareket etmeniz ve imkanları seferber etmeniz önemli. İtfaiyenin çalışmaları hakkında bize bir sıkıntı gelmiyor. Sizlerin cansipare çalıştığını görüyoruz. Büyükşehir Yasası ile artık İtfaiye Müdürlüğü Büyükşehrin ukdesinde ancak bizimle eşgüdümlü hareket eden bir müessesedir. Bunu da geçtiğimiz hafta yaşadığımız sel felaketinde gördük. Gerek Belediye Ekiplerimiz gerekse KOSKİ ve İtfaiye yoğun mücadeleler ortaya koydular. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz bir ekibiz ve ekip ruhuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Özgüven vatandaşların da duyarlı hareket etmesini dileyerek, itfaiye ekipleri ve diğer ekiplerimize yardımcı olmalarını bekliyor asılsız ihbarlarla ekiplerimizin meşgul edilmemesini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.