1. HABERLER

  2. Özgüven, Karne Dağıttı

Özgüven, Karne Dağıttı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Namık Kemal İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Namık Kemal İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını geride bıraktınız. Yorucu bir dönem oldu. Ancak emeklerinizin karşılığını yorulacak alacaksınız. Toplum olarak, hepimiz sizlerden sorumluyuz. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları, memurlar, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. İşlerininiz layıkıyla yapmanıza ihtiyacımız var” dedi.

Özgüven, ‘çocuklarımızın karne notları onların yalnızca eğitimdeki başarısını göstermiyor, genel olarak herkesin bu konudaki çabasının da karşılığını ifade ediyor’ diyerek konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Öğrencilerimize sabır ve sevgiyle yaklaşmalı, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle işbirliği içinde çocuklarımızı geleceğe hazırlamalıyız. Çocuklarımıza destek olup, güvenmeli onları cesaretlendirmeli, eksikliklerini tamamlamaları için gereken katkıyı hep beraber sağlamalı ve başarılarını da ödüllendirmeliyiz. Hiçbir karne çocuklarımız kadar değerli değildir, bunu unutmayalım. Şüphesiz ki, çocuk yetiştirmek dünyanın en zor işidir. Bu yolda yönetici ve öğretmenlerimize güvenimiz tamdır. İlçemizin eğitimde yakalamış olduğu başarıyı korumak ve daha ileriye taşımak hedefimiz olmalı. Yarınımız bugünümüzden daha iyi olacak. Bunu hep birlikte göreceğiz. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini en iyi şekilde, verimli geçmesini dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.