1. HABERLER

  2. Özgüven, “Öğretmenler, Önder ve Örnek İnsanlardır”

Özgüven, “Öğretmenler, Önder ve Örnek İnsanlardır”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Toplumun her bireyinin yaşamına yön veren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.Özgüven...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Toplumun her bireyinin yaşamına yön veren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Özgüven 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özgüven mesajında, “Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır” dedi.

Özgüven mesajının devamında; “Doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan, gerçekleri anlatan, millî birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydın nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, geleceğimizin dönüşüm mimarları ve toplumun kültürel, ahlakî, insani değerlerini çağdan çağa öğrencisiyle taşıyan, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, geleceğin yetenekli kadrolarını yetiştiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, değerler ülküsü ile milletlerin ruh ve karakterini şekillendirmede en etkin rolü üstlenen Öğretmenlerimizin Günlerini kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.