1. HABERLER

  2. Özgüven Vefa ve Dayanışma İftar Yemeğine Katıldı

Özgüven Vefa ve Dayanışma İftar Yemeğine Katıldı

Belediye Başkanı Özkan Özgüven AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Vefa ve Dayanışma İftar Yemeğine katıldı.AK Parti İlçe...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Vefa ve Dayanışma İftar Yemeğine katıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve geniş bir katılımın sağlandığı Vefa ve Dayanışma İftar Yemeği Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasında gerçekleştirildi. Yemeğe AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Seyit Ali Tekeli, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas ile birlikte geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı yapmış isimler ve partililer katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 30 Mart Mahalli Seçimlerinin ardından önümüzde çok daha önemli Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğunu ifade ederek, halkın ilk kez Cumhurbaşkanı seçeceğini kaydetti. Bu durumun Cumhuriyet tarihinde bir devrim niteliği taşıdığını anımsatan Özgüven, katılımcılara 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde gösterdikleri çalışma performansının Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kat be kat artması gerektiğini dile getirdi.

Öte yandan Belediyenin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Özgüven, Ereğli’de mahalle iftarları ve ramazan şenlikleri ile ramazan coşkusunun daha çok yaşandığını belirterek, mahallede kurdukları iftarlarla aynı anda bin 500-2 bin kişiyle iftar yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ereğli’nin daha yaşanabilir bir kent olması noktasında çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Başkan Özgüven, gerek peyzaj çalışmaları, gerek asfaltlama çalışmaları, gerekse kentsel dönüşüm çalışmaları ile Ereğli’nin daha modern ve örnek bir kent olacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından Başkan Özgüven’e günün anısına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez teşekkür plaketi takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.