1. HABERLER

  2. Özgüven’den 29. Minibüsçüler Kooperatifine Ziyaret

Özgüven’den 29. Minibüsçüler Kooperatifine Ziyaret

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 29. Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti.Kooperatif Başkanı Adnan Kümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Minibüsçülerle...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 29. Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Adnan Kümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Minibüsçülerle bir araya gelen Özgüven, “Bir sektör bir çatı altında Ereğli’de hizmet veriyorsa bunun bir parçası sizler bir parçası da bizleriz. Burada bu parçaları bir araya getirip Ereğli’de hizmet ağımızı eksiksiz yerine getirmek zorundayız” dedi.

Özgüven, “Sizler yaptığınız iş nedeniyle halkla iç içesiniz. Yüzlerce, binlerce vatandaş ile hasbahal ediyorsunuz ve sizleri aileden bir olarak görüyorlar hatta dert yanıyorlar. Ereğli için bir şans yakaladığımızı düşünüyorum. Halkın talebi çok. Yıllardır el değmemiş sorunlara neşter vurulmasını bekliyorlar. Biz seçim döneminde de beyan ettik, ‘Büyükşehir ve hükümetimizle sorunları çözeceğiz’ diye bunu yine teyit ediyorum. Biz sorunları çözeceğiz. Ana arterlerden başlayacak değişimin Ereğli’nin her noktasına farklı hizmetler ile nasıl yansıyacağını göreceksiniz” diye konuştu.

Başkan Özgüven, Davutoğlu’nun Ereğli, Konya ve Türkiye için bir şans olacağını da kaydederek, “Sayın Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nu Genel Başkan ve Başbakanlığa taşıyacağız. Ereğli olarak siyaset üstü bakarsak, bir hemşeri olarak sahip çıkarsak en iyi şekilde değerlendirebiliriz” şeklinde konuştu.

“Yeni oluşum dahilinde köylerin mahalle olması nedeniyle gelen taleplere de cevap vereceğiz” diyen Başkan Özgüven, “Sizlerden bize gelen talepleri de değerlendireceğiz. Özellikle 3,5 yıldır süren değişmeyen fiyat tarifesinde halkla sizleri ortak noktada buluşturacağız” dedi.

Başkan Özgüven’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 29. Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş, “Başkanımıza sorunlarımızı anlattık. Çözüm noktasında ortak görüş içerisinde çalışıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.