1. HABERLER

  2. Özgüven’den Kamu Kurumlarına Ziyaret

Özgüven’den Kamu Kurumlarına Ziyaret

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Teşkilat Başkanı Evren Nas seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluş amirleri ile...

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Teşkilat Başkanı Evren Nas seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çalışanları ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Başkan adayı Özkan Özgüven ile başta Ereğli Kaymakamı Şakir Erden olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çalışanları ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Kaymakam Erden ile görüşen Özkan Özgüven ve İlçe Başkanı Evren Nas, yakalaşan seçim sürecinde çalışmalara hız verdiklerini ifade ederek, toplumun tüm resmi işlemlerinin yürütüldüğü kamu kurum ve kuruluşların önemine işaret etti.

 

Kaymakam Erden: Siyasette kadınlar daha çok olmalı

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, en son açıklanan TÜİK verilerine göre Ereğli’de bayan nüfusun erkek nüfustan daha çok olduğunu söyleyerek, her siyasi parti heyetine sunduğu öneriyi AK Parti heyetine de sundu. Erden önerisinde, toplumun her mekanizmasında var olan bayanların siyasette de daha çok var olması gerektiğinin altını çizdi. Erden, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretlerine devam eden AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Tapu Kadastro Müdürlüğü, İŞKUR ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğünü ziyaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.