1. HABERLER

  2. Özkan Özgüven Polis Haftasını Kutladı

Özkan Özgüven Polis Haftasını Kutladı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN yaptığı yazılı açıklamada Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169 nci kuruluş yıldönümünü kutladı....

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN yaptığı yazılı açıklamada Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169 nci kuruluş yıldönümünü kutladı. ÖZGÜVEN açıklamasında Kamu düzenini korumayı amaçlayan kanunlarımızın uygulanmasında, Emniyet Teşkilâtımıza önemli görevler düşmektedir. İşlerimizi rahat bir şekilde yapmamız, evimizde rahatça endişesiz uyumamız polislerimizin fedakar çalışmaları ile mümkün hale gelmektedir.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını dişine takarak ulvî görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Emniyet Teşkilâtımız, devletimizin demokratik otoritesinin meşrû gücünü temsil etmektedir.

Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükûnun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir.

Milletimiz de, gecesini gündüzüne katarak toplumun huzur ve sükûnu için çalışan polislerimize her zaman destek olmuştur.

Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür.

Polis Haftası'nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum. Bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize başarı dileklerimi iletiyorum dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.