1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Özkan Özgüven'den Öğretmenler Günü Mesajı
Özkan Özgüven'den Öğretmenler Günü Mesajı

Özkan Özgüven'den Öğretmenler Günü Mesajı

​​​​​​​Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır’ dedi.

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Başkan Özgüven mesajında, "Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarında savaştan yeni çıkmış bir ülkenin zor şartlarda yeni nesillerin yetiştirme görevini inançla, umutla, azimle ve fedakarca yerine getiren öğretmenlerimiz, bu günde bu kutsal görevi aynı inançla ve sevgiyle yerine getirmektedir.

Bu nedenle tarihin her döneminde öğretmenlerin yeri ayrıdır. Yüce dinimizde de öğrenmek ve okumak ilk ve önemli emirdir.

Bu vesile ile saygı, yüreğinizde beslediğiniz sevgi ve hiç bitmeyen hizmet aşkıyla size emanet edilen yavrularımızın yetişmesinde gösterdiğiniz çabayı ve kutsal hizmet anlayışınız karşısında Tüm Öğretmenlerimizi Saygı İle Selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü Kutluyorum" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.