1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÖZKOÇ: ŞEHRİMİZE SEVDALIYIZ
ÖZKOÇ: ŞEHRİMİZE SEVDALIYIZ

ÖZKOÇ: ŞEHRİMİZE SEVDALIYIZ

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Özkoç 7 Nisan'da gerçekleşecek olan Ticaret Odası Seçimleri ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

A+A-

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Özkoç 7 Nisan'da gerçekleşecek olan Ticaret Odası Seçimleri ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Adayı Özkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "7 Nisan 2018 tarihin de gerçekleşecek olan Ereğli Ticaret ve sanayi odası (ERTSO) seçimlerinde birbirinden değerli 1500 e yakın Üyemizin doğru ve net bilgiye güvenilir ve sağlam kaynaklar dan ve zamanın da ulaşması için bu açıklamayı yapmak üyelerimiz,odamız ve Şehrimiz için önem arz etmektedir. Nitekim,seçim usul ve esaslarını bilmeyen bir takım kişi yada kişilerin açıklaması sonrası üyelerimizin bilinçli olarak yanlış yönlendirildiği görülmüştür. İlgili kanun ve yönetmeliğe göre ERTSO seçimleri şu esaslara göre yapılmaktadır.

29249748_10214995391098883_8713333765532811264_n-001.jpg

ERTSO seçimlerin de toplamda 12 adet meslek grubu vardır. Bu meslek gruplarından dört tanesi mecliste 3er kişi ile sekiz tanesi de 2şer kişi ile temsil edilecek olup toplamda meclis 28 kişiden oluşacaktır. Mecliste 3 temsilcisi bulunan gruplar 7 kişilik komiteden 2 temsilcisi bulunan gruplar 5 kişilik komiteden oluşur. İlgili gruptaki üyeler, kendi komitesi ve meclisin asil üyelerini aynı anda ve aynı listede seçer.ikinci bir seçim söz konusu değildir. Ve oluşan meclis bir başka oturum da Yönetim Kurulunu seçer. Seçimin ahlaki,etik ve güvenilir bir şekilde gerçekleşebilmesi için iki yada daha çok adaylı seçimler de başkan adayları kendi meclis listelerini açıklar ve oy pusula renklerini belirleyip seçime katılırlar. Böyle bir durumda Mahmut ÖZKOÇ ve arkadaşları seçime başka bir aday/adaylar girmesi durumun da diğer adaylarla istişare edip pusula rengini belirleyecektir. Takdir edilir ki seçimler başkan adaylarının ekibini organize etmesi neticesinde başlar,ekibini üyelerinin takdirine sunar,sahada çalışılır ve sonuç alınması ile biter,insani değerlerimiz,ticaret ahlakımız ve Ereğlimizden bugüne kadar edindiğimiz tecrübe ve öğrendiklerimizle sabittir ki; Seçim Sahada kazanılır. Ben ve arkadaşlarım alnımızın teri ile çalışarak,Ticaret ve sanayi odasını hak ettiği yere taşıyacağız.varsa karşı adaylara karşı, seçim ahlakına uygun olmayan hiçbir açıklama yapmadan yolumuza devam edecek ve sonuçları hep birlikte göreceğiz. ERTSO seçimlerinin şahsımıza ,Ereğli'mize yakışır şekilde demokratik olarak geçmesini sağlamak için ben ve arkadaşlarım elimden geleni yapacağız. Tüm bunlar doğrultusunda herhangi bir ayrım yapmadan tüm şehri kucaklayan, yapıcı,sonuç odaklı,tuttuğunu koparan,dinamik,tecrübeli,saygılı,istihdam üreten ,çalışan,koşan,katma değer oluşturan,laf değil icraat yapan, yeni bir ekibi üyelerimiz ve tüm kamuoyunun takdirine sunuyor,üyelerimiz başta olmak üzere odamıza ve sevdalısı olduğumuz şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.