1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Paksoy: Ereğli İçin Çalışacağız
Paksoy: Ereğli İçin Çalışacağız

Paksoy: Ereğli İçin Çalışacağız

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında Konya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan bir diğer isim ise Ereğli Siyasetinin yakından tanınmış ismi Müteahhit Nadir Paksoy oldu.

A+A-

    AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında Konya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan bir diğer isim ise Ereğli Siyasetinin yakından tanınmış ismi Müteahhit Nadir Paksoy oldu.

     24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde aday adaylığı noktasında yaşanılan hareketlilik hız kesmeden devam ediyor.AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'nda Konya Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan bir diğer isim ise Ereğli Siyasetinin yakından tanınmış ismi Müteahhit Nadir Paksoy oldu. Paksoy  aday adaylığını İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı A. Kadir Düzen başta olmak üzere teşkilat mensupları, partililer ve medya temsilcileri katıldı. Basın açıklamasında kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen, seçim startının verilmesinin ardından ülkemiz üzerinde ciddi oyunlar oynanmak istediğini ifade ederek, bir çok partinin eklemeler yapılarak meclise sokulması düşüncesinden hareketle seçilecek başkanın görev yapmasının engellenmesi planının devreye sokulduğunu kaydetti.

   Ereğli’nin sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında taşın altına elin konulması gerektiği bilincinden hareketle 24 Haziran Genel Seçimlerinde Partisinden Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Ereğli siyasetinin yakinen tanıdığı isim Nadir Paksoy ise her geçen gün gelişen ve büyüyen bir Türkiye objektifinde birkmiş Ereğli sorunlarının çözüme kavuşması için ellerinden gelenin bir fazlasını yapma bilinciyle göreve talip olduklarını kaydetti.Paksoy açıklamasının devamında "Artık mesele siyaset meselesi olmaktan çıkmış, milli mücadeleye dönmüştür.Reis-i Cumhur'umuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde oluşan Cumhur İttifakı böyle bir mücadelenin neticesidir.Bize düşen; bu varoluş, bu diriliş mücadelesinde bir er bir nefer olarak ülkemizi içerden ve dışardan kuşatmaya çalışan  küresel istilacılara karşı İslam dünyasının yükselen sancağı ve son kalesi olan Türkiye'mizin ve onun büyük lideri Reis'imizin yanında yer almaktır." diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.