1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Pankobirlik Başkan adayı Özbudak seçim bürosunu açtı
Pankobirlik Başkan adayı Özbudak seçim bürosunu açtı

Pankobirlik Başkan adayı Özbudak seçim bürosunu açtı

Başkan adayı Özbudak, Pancar Ekicileri Kooperatifi 3-5 kişinin kullanacağı yer olmayacak!

A+A-

Konya Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKOBİRLİK) Başkan Adayı Duran Özbudak, 2. Seçim bürosunu açtı ve Yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Duran Özbudak, Anıt caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışını yoğun bir katılım ile yaptı.

Seçim ofisinin açılış programına; Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Bir önceki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt, Eski Ziraat Odası Başkanı Adem Acet, Saadet Partisi Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Kazım Akyurt, İş İnsanı İbrahim Söker, İş insanları Erdinç Akça, Çok sayıda muhtar ve çiftçinin katılımıyla açılış gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Duran Özbudak, Çiftçi kardeşlerimin teveccühünden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Öncelikli olarak seçim tarihi belli olmasa da tabi ki belirli kanuni süreçler var. Eninde sonunda bu seçimler yapılmak zorunda,  Süre ne olursa olsun biz seçim çalışmalarımıza başladık ve bu süreci daha da hızlandıracağız diyen Özbudak, Tüm ekip arkadaşlarımızla her bölgede gereken çalışmalar yapılacak. Çiftçilerimizle inşallah güzel günlerde birlikte olacağız, birlikte yöneteceğiz diyen Özbudak,

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifini yönetim kurulu olarak ve siz çiftçi kardeşlerimle birlikte yine o eski günlerine, eski dönemde emeği geçen diğer yönetim kurulu üyesindeki rahmetli amcam ve yönetim kurulundaki üyelerinin bu çiftçiye nasıl hizmet ettiğini herkes biliyor. Bundan sonraki süreçte buranın mevcut yönetiminde nasıl hizmet verdiğini herkes gördü. Aradaki farkı da biliyorsunuz. Nasip olursa bu kooperatifi hep birlikte eski günlerine döndüreceğiz. Bu kooperatifi gerçek çiftçinin malı yapacağız. Üç beş kişinin kullandığı yer olmayacak, tüm çiftçilerin kooperatifi olacak inşallah, ifadelerinde bulunan Özbudak, Özellikle biliyorsunuz bu Pancar Kooperatifinin Türkiye’de 31 kooperatif içinde el ile gösterilen tek kooperatif idi burası ama şu anda düştüğü durumu görüyorsunuz. Çiftçi gübre alamıyor, aldığı gübrenin menşei belli değil. Yem alamıyor. Bir de yüzde 25 çıkarttılar, bugün de bu çiftçi parayı bulup nereden ödeyecek, Zaten parası olsa bu fiyatlarla Pancar Kooperatifinden alışveriş yapmaz gider dışarıdan alır. Biz bu dertleri biliyoruz, içinizden gelen, bu işlerle uğraşan insanlarız. Bu görevi bize verirseniz hep birlikte bu kooperatifi eski günlerine döndüreceğiz inşallah dedi.

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Duran Özbudak, Seçim ofisi açılışında çiftçilerin yoğun bir katılım gösterdiği; Yönetim kurulu üyelerini de tanıttı. Karaman'dan Ali Dik, Ereğli'den Emin Ersoy Günaydın ve Karapınar'dan Beycan Kalkan ile Bayram Ali Soylu olarak tanıttı.

dsc-8092.jpgdsc-8044.jpgdsc-8038.jpgdsc-8035.jpgdsc-8033.jpgdsc-8031.jpgdsc-8022.jpgdsc-8047.jpgdsc-8052.jpgdsc-8055.jpgdsc-8063.jpgdsc-8064.jpgdsc-8103.jpgdsc-8110.jpgdsc-8112.jpgdsc-8017.jpgdsc-8000.jpgdsc-8114.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.