1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Pankobirlik Yeni Hizmet Binası Açıldı
Pankobirlik  Yeni Hizmet Binası  Açıldı

Pankobirlik Yeni Hizmet Binası Açıldı

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi yeni hizmet binasına düzenlenen açılış program ile kavuştu.

A+A-

Pancar Ekicileri Kooperatifi Ereğli'de görkemli açılış töreni ile modern hizmet binasının açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

Pankobirlik bugün yapılan açılış töreniyle yeni binasına kavuştu. Açılış törenine, Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkan Vekili Fethi Ertekin,  Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Emniyet müdürü Hakan Uzun, Polis Okulu Müdürü Ali Kurbi, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Başçavuş Eyüp Köksal, Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Mustafa Akbel, Pancar Ekicileri Kooperatif Başkan Yardımcısı Hacı Duran Özbudak,Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri ve Oda Başkanları ve çok sayıda protokol üyeleriyle birlikte, Konya Şeker Yönetim Kurul Üyeleri, ve çiftçiler katıldı.

Yeni binanın açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Açılış kurdalesini Ereğli Kaymakamı  Ömer Lütfi Yaran, Kooperatif Başkanı  Mustafa Akbel, Belediye Başkan Vekili Fethi Ertekin ve üyeler birlikte kesti.

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mustafa Akbel, törende yaptığı konuşmada, pancar üreticilerine hizmetlerinin artarak devam ettiğini söyledi.

Akbel  kooperatifimiz çok genç bir  kooperatif 90 yılında kuruldu. Kurucusu rahmetli Sezai Özbudak 24 yıl hizmet etti. Onu da  rahmetle anıyoruz. Ebediyete intikal  etti çok büyük katkıları oldu. Aynı zamanda  ebediyete intikal eden  bütün üreticilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. 24 yıl sonra bizlerle emanet edilen kooperatifimizi aldığımız da 3 tane şubesi vardı. Bugün itibarıyla 8 tane olacak 3 yılını tamamlamasına 17 gün kaldı. Görevi devraldığımız günden bu yana  neler yaptık diye baktığımız zaman personel sayımız 18 den 31 e ciromuz 2 katı rakam olarak 70 milyondan 120 milyona, 3 şube olan şubemizi 8 şube yaptık dedi. Kooperatif olarak kurumlar ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Bundan sonrada  çalışmaya devam edeceğiz sözleriyle konuşmasına son verdi.

ÇİFTÇİYE GÖRKEMLİ HİZMET BİNASI

Düzenlenen plaket töreni sonrasında davetlilere ikram edilen yemek programının ardından sona erdi.

Bizler de Ereğlimize böyle görkemli bir hizmet binasını, Ereğlimize kazandıran Pankobirlik yönetimini kutluyor ve bütün çiftçilerimize hayırlı olsun diyoruz. hizmet yarışında kendilerine başarılar diliyoruz.

dsc_8839.jpgdsc_8851.jpgdsc_8941.jpgdsc_8905.jpg

a-001.jpgdsc_8837.jpgdsc_8917.jpgd-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.