1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Patlamada Yaralanan Ereğli'li  Şube Müdürü Şahan'ı Cumhurbaşkanı Ziyaret Etti
Patlamada Yaralanan Ereğli'li  Şube Müdürü Şahan'ı Cumhurbaşkanı Ziyaret Etti

Patlamada Yaralanan Ereğli'li  Şube Müdürü Şahan'ı Cumhurbaşkanı Ziyaret Etti

İstanbul’da yaşanılan patlamada 38 şehidimiz var. Yaralanan 155 kişinin ise tedavisi sürüyor. Yaralılar arasında aslen Ereğli’nin Yellice Mahallesinden olan eski Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevini yürüten Kayhan

A+A-

İstanbul’da yaşanılan patlamada 38 şehidimiz var. Yaralanan 155 kişinin ise tedavisi sürüyor. Yaralılar arasında aslen Ereğli’nin Yellice Mahallesinden olan eski Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevini yürüten Kayhan Şahan’da var. Şahan’ın hastanede tedavisi devam ediyor.

2013 yılında Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürü Kayhan Şahan, dün akşam Beşiktaş’taki hain saldırıda yaralandı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden Şahan’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlar ziyaret etti. Kayhan Şahan’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

"Yaşanan bu hain terör saldırısını lanetleyerek Ulusumuza, Emniyet güçlerimize, resmi ve sivil güvenlik görevlilerine, Beşiktaş camiası ve taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."  her türlü terör eylemini şiddetle ve lanetle kınıyoruz.

Bizlerde, Şehitlerimize Allahtan rahmet diler ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.