1. HABERLER

  2. Peynir Pazarına Yeni Düzenleme

Peynir Pazarına Yeni Düzenleme

KASA ÜZERİNDE SATILAN ÜRÜNLER TEZGÂHLARA TAŞINDIEreğli Belediyesi Perşembe Pazarındaki köylülerin satış yaptıkları alanda düzenleme yaptı. Kırsal...

A+A-

KASA ÜZERİNDE SATILAN ÜRÜNLER TEZGÂHLARA TAŞINDI

Ereğli Belediyesi Perşembe Pazarındaki köylülerin satış yaptıkları alanda düzenleme yaptı. Kırsal kesimden gelen bayanların satış yaptığı ve peynir satış yeri olarak lanse edilen alana Ereğli Belediyesi tarafından tezgahlar monte edildi.

Kırsal kesimden gelen bayanların peynir, tereyağı, zeytin, yumurta, yoğurt, bal gibi gıda mamullerinin satışını yaptıkları Perşembe pazarındaki satış yeri Ereğli Belediyesi tarafından düzenlendi. Vatandaşların daha önce kasa üzerinde yaptıkları ürün satışları artık tezgahlarda yapılacak.

Yapılan düzenlemeleri vatandaşlarımızın temiz ve düzenli bir ortamda sağlıklı alışveriş yapmalarına yönelik olarak değerlendiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği ve alışveriş yaptığı köylü pazarında daha sağlıklı ürünleri vatandaşlarımızla buluşturmak, görsel güzelliği ortaya çıkarmak ve temiz bir ortam oluşturmak adına böyle bir düzenleme yaptık” dedi.

Peynir Satış Yeri olarak adlandırılan ve köylülerin ürettiği ürünleri getirip direk tüketiciye sunduğu alanda yapılan düzenlemeleri değerlendiren vatandaşlar, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yapılan düzenlemeleri yerinde buluyoruz. Çünkü hem sağlık açısından hem de temiz bir ortam açısından yıllardır yapılamayan hatta akıl edilemeyen bir uygulamayı hayata geçirdi. Sağolsun Varolsun” diye konuştular.

Ürünlerini temiz bir ortamda satışa sunan bayanlar ise, “her hafta geldiğimiz Pazar yerinde kimi zaman yanımızda getirdiğimiz kimi zaman da esnaftan istediğimiz kasa üzerinde satış yapıyorduk. Bazen de beton zemin üzerine ürünlerimizi yerleştirip müşteri bekliyorduk. Başkanımızdan Allah razı olsun. Buraya tezgah yaparak hem bizlere hem de müşterilerimize güzel bir hizmet sundu. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.