1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Polis çok sayıda tabanca, av tüfeği ve kesici alet ele geçirdi
Polis çok sayıda tabanca, av tüfeği ve kesici alet ele geçirdi

Polis çok sayıda tabanca, av tüfeği ve kesici alet ele geçirdi

Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu başarılı çalışmalarla takdir topluyor.

A+A-

Konya’nın Çumra ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda çok sayıda tabanca av tüfeği ve kesici alet ele geçirildi. 9 şahıs gözaltına alındı.

29.07.2022 günü ekiplerce yapılan çalışmalar ve araştırmalar neticesinde; 2 şahıs gözaltına alınarak Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti yapmaktan adli işlem yapılmış, ikametlerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu hap ele geçirilirken, ekipler tarafından yakalanan şahıslarla alakalı olduğu düşünülen bir şahıs ve ikamet ile içerisinde silahlı şahısların olduğu değerlendirilen bir araç tespit edilmiş, araç anlık olarak takip edilerek aracın geliş güzergâhı tespit edilmiş olup, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile iletişime geçirilerek toplamda 7 şahıs daha yakalanırken, farklı ilçelerdeki adresler ve araçlarda yapılan aramalarda toplamda 5 Pompalı Tüfek, 4 Ruhsatsız Tabanca, 1 satır ve 1 bıçak ele geçirildi.

Adliyeye çıkartılan 9 şüpheliden 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 5 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

a-007.jpg

b-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.