1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Polis Haftası’nda Emniyet Mensupları ve Protokol İftarda Buluştu
Polis Haftası’nda Emniyet Mensupları ve Protokol İftarda Buluştu

Polis Haftası’nda Emniyet Mensupları ve Protokol İftarda Buluştu

Türk Polis Teşkilatı Kuruluşu’nun 178. Yıldönümü vesilesiyle Bolkar Düğün Salonu’nda iftar programı düzenlendi. 

A+A-

Türk Polis Teşkilatı Kuruluşu’nun 178. Yıldönümü vesilesiyle Bolkar Düğün Salonu’nda iftar programı düzenlendi. 
İftar Programına İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Askerlik Şubesi Komutanı, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlarının yanı sıra emniyet mensupları, onların aileleri ile şehit polislerin aileleri katıldı. 
Açılış konuşması için kürsüye gelen İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu: “Kurulduğu günden bu yana ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen, devletin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkın can ve mal güvenliğinin temini için fedakarca çalışan kahraman Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıldönümünde polisimizin haklı gurur ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel akşamda bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Çocuklarınız ve ailelilerinizle beraber sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” sözleriyle duygularını ifade etti. 
“BİZ HUZURUN HİZMETKARI, SİZ DE MİMARLARISINIZ”
Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Bir mübarek Ramazan akşamında sizlerle Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıldönümünü kutlamaktan ve bu vesileyle beraber olmaktan çok büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, gününüz, haftanız kutlu olsun. Polis teşkilatımız iyi ki var, huzur şehri Ereğli’yi inşa edelim diye çırpındığımız bir süreçte tabi ki huzurun biz hizmetkarıyız, siz de huzurun mimarısınız Allah cümlenizden razı olsun. Yarınlarda Türk Milleti’nin ve Türk Devleti’nin ebedi varlığının inşa edileceği bir süreç yaşıyoruz, yaşayacağız. İnşallah bu süreçte de bir ve beraber olmanın şerefini, onurunu ve mutluluğunu yaşarız. Nice kuruluş yıldönümlerinde, nice Polis haftalarında sizlerle beraber olalım, sizler hep beraber olun Rabbim birliğinizi, beraberliğinizi ve dirliğinizi bozmasın inşallah, hepiniz Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.
İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı ise: “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, iftarı bu akşam Emniyet Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle hep beraber açmış olduk. Sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Biliyorsunuz güvenlik ihtiyacı insanoğlunun olmazsa olmaz ihtiyaçlarından birisi, en başta gelen ihtiyaçlarından birisi. Güvenliği, asayişi, bir bakıma adaleti sağlayan bir teşkilatın mensuplarısınız. Hiç kesintisiz süren bir hizmet, 7 gün 24 saat, emniyet teşkilatının ve hastanenin kapısı asla kapanmaz. Fedakarlık gerektiren zor bir meslek, ben hepinize yaptığınız meslek dolayısıyla teşekkür ediyorum ve kolaylıklar diliyorum. Sizlere ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. Başta emniyet mensubu şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’ta rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu-001.jpeg

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu-002.jpeg

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu-003.jpeg

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu.jpegpolis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu.jpg

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu-004.jpeg

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu-005.jpeg

polis-haftasinda-emniyet-mensuplari-ve-protokol-iftarda-bulustu-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.