1. HABERLER

  2. Polis Öğrencileri Bilgilendirdi

Polis Öğrencileri Bilgilendirdi

2014-2015 Eğitim öğretim yılında Okul önlerinde güvenli bir şekilde öğrencilerimizin okula giriş ve çıkışlarını yapmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü...

A+A-

2014-2015 Eğitim öğretim yılında Okul önlerinde güvenli bir şekilde öğrencilerimizin okula giriş ve çıkışlarını yapmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda 30/10/2014 günü saat 10:00’da Okul geçidi görevlilerine yönelik Karayolları Trafik Kanunu ve Yönetmeliği hakkında,Okul geçit görevlisi Madde 134 hükümleri gereğince öğretmen ve öğrencilerimize Pratik ve uygulamalı bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya Trafik Denetleme Büro Amiri Erol CEYLAN ve Polis Memuru Mustafa KÜL’ün katılımı ile okul Geçidi görevlilerinin uymaları gereken konular ve yapılacak olan uygulamalar anlatılmıştır.

İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce, ilçemizde trafik güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler artırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir.

Trafik kurallarına uyan trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destek sağlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.