1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. POMEM DEN KAN BAĞIŞI
POMEM DEN KAN BAĞIŞI

POMEM DEN KAN BAĞIŞI

Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu her yıl olduğu gibi bu yılda Kızılay’a kan bağışında bulundu.

A+A-

Ereğli Polis Meslek Yüksekokulu her yıl olduğu gibi bu yılda Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan merkezinin düzenlemiş olduğu “Kan Verme” kampanyasına Polis Okulu da destek verdi. 300 Ünite Hedefi olan Polis Meslek Yüksekokulu “Vatana Canımızı da veririz Kanımızı da” sloganı ile kan verdiler. Protokolünde katıldığı program öğle yemeği ikramı ile başladı. Akabinde Protokol üyeleri ve POMEM öğrencileri form doldurduktan sonra kan vermek için sıraya geçti. POMEM Müdürü Ali Kurbi, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Varda, İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu ve Çok Sayıda kişi Kan bağışı yaptı.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Kurbi, bugün yapılan kan bağışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sosyal sorumluluğun bir gereği her yıl okul olarak kan bağışında bulunduklarını söyledi.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Ali Kurbi, “ Kızılay Kan Merkezinin düzenlemiş olduğu kan bağışına katkıda bulunuyoruz.Böylece öğrencilerimize empati yapmalarını,kolay günlerde kan vermezler ise zor günlerde aradıkları kanı bulmalarının da zor olacağını ifade ediyoruz.Yardımlaşmayı ve sorumluluk projesi geliştirmeyi,sorumluluk almayı öğrencilerimize telkin ve tavsiyelerde bulunuyoruz” dedi.

Ali Kurbi, düzenlenen kan bağışında ise 300 ünite kan vermeyi hedeflediklerini ifade etti.Kurbi,bu fırsatı sunan Kızılay yetkililerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

---001.jpg---(2).jpgdsc_0707.jpg

---.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.