1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. PROTOKOL ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ UNUTMADI
PROTOKOL ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ UNUTMADI

PROTOKOL ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ UNUTMADI

PROTOKOL ÜYELERİ ŞEHİDİMİZ RAMAZAN AYDOGAN’IN AİLESİNİ BAYRAMDA UNUTMADI.

A+A-

PROTOKOL ÜYELERİ ŞEHİDİMİZ RAMAZAN AYDOĞAN’IN AİLESİ BAYRAMDA UNUTMADI.

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında sürdürülen operasyonda, PKK'lı teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın acılı ailesinin oğullarının olmadığı ilk ramazan bayramında protokol üyeleri, Aydoğan ailesini bu ramazan bayramında yalnız bırakmadı.

Şehit Aydoğan’ın Ailesi ilçemiz Ereğli’ye bağlı Yazlık Mahallesi’nde bulunan baba evinde ziyaret eden, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven bu bayramda onların yanında oldu. Şehidimizin annesi Ayşe Aydoğan, yaşadığı acısına bu bayram gününde de ortak olan protokol üyeleri, Bu mübarek ramazan bayramında Aydoğan ailesiyle birlikte oldu.

ANNE AYŞE AYDOĞAN ŞEHİDİMİZ ANLATTI

Ramazan ayında dünyaya gelen ve Ramazan ayında şehit düşen şehidimiz Ramazan Aydoğan’ın ailesi şehidimiz Ramazan Aydoğan ’sız ilk Ramazan Bayramını bu bayramda geçirirken, Şehidimiz Ramazan Aydoğan acılı annesi protokol üyelerine yaptığı konuşmada şehidimizi şu cümlelerle ifade etti. Ayşe Aydoğan’a ‘’Anne ben şehit olacağım ona göre hazırlığınız yapın’’ dediği öğrenilirken, Şehidimizin acılı kardeşleri ise onun iyi bir asker olduğunu şehidimizin eşi ise onun iyi bir eş olduğunu her daim dile getirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaranla birlikte protokol üyeleri Aydoğan ailesini yalnız bırakmazken, Bu bayramlaşmada Ereğli Belediye Başkan yardımcısı Agah Taşkın tarafından şehidimiz Ramazan Aydoğan için dualar okundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.