1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. PTT Ereğli Müdürlüğü Kaymakam Çakıcı’yı Ziyaret Etti
PTT Ereğli Müdürlüğü Kaymakam Çakıcı’yı Ziyaret Etti

PTT Ereğli Müdürlüğü Kaymakam Çakıcı’yı Ziyaret Etti

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

A+A-

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor.

PTT A.Ş’nin 181’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ereğli PTT Müdürü Ömer Yıldız ve personeli tarafından Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı’ya bir ziyarette bulunuldu. Ziyarette Ereğli PTT Müdürü Ömer Yıldız, Müdür Yardımcısı Güven Çelikoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatmanur Polat’ı makamında ağırlayan Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı “181 yıllık bir çınarın bugün gelişen teknoloji ve devletimizin yaptığı çalışmalarla daha güçlü bir şekilde hizmetlerine devam ettiğini görüyoruz. PTT A.Ş’nin 181. Yılını kutluyorum ve tüm ekip arkadaşlarınızla birlikte size çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi. Ereğli PTT Müdürü Ömer Yıldız ise Kaymakam Çakıcı’ya yapılan çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında bilgiler verdi.

PTT’nin 181. yılı dolayısıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından da bir kutlama mesajı yayımlandı. Bakan Karaismailoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “PTT, vizyonu ve tecrübesiyle Türkiye’yi yeniliklerle buluşturan 181 yıllık bir çınar. Günümüzün taleplerine cevap verebilecek şekilde, hizmet çeşitliliğini artırarak hizmet sahasını genişleten ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran PTT'nin 181. yılını kutluyorum." Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.