1. HABERLER

  2. Ramazan Şenlikleri Coşturuyor

Ramazan Şenlikleri Coşturuyor

Ereğli Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca devam edecek olan ramazan şenlikleri coşturmaya devam ediyor.Ereğli halkına eski ramazanları özletmemek...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca devam edecek olan ramazan şenlikleri coşturmaya devam ediyor.

Ereğli halkına eski ramazanları özletmemek adına girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in Efekt Ajans organizasyonu ile yürüttüğü ve ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan şenlikleri aralıksız devam ediyor. Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde saat 21.00’de başlayarak sahur vaktine kadar devam eden etkinlikler toplumun tüm kesimleri tarafından beğeni kazanırken, böylesine güzel organizasyonlara imza atan Ereğli Belediyesi ise gücüne güç katıyor.

Önceki gün Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde düzenlenen şenliklerin yanı sıra Atatürk Kültür Parkı Anfi Tiyatro Sahnesinde ise Genç Hırkalar Tasavvuf Grubu tarafından hazırlanan Sema Gösterisi Kültür Parkta orucunu açan vatandaşların beğenisine sunuldu. Sema gösterisinin ardından ise Türk Sanat Musikisinin güçlü sesi Udi İsmail konser verdi.

Hacivat ile Karagöz, Pişekâr, Ateş Yutan, Tahta Bacak, Aşuk Maşuk, Sihirbaz gibi birbirinden güzel Animasyon gösterileri ve her gün bir mahalli sanatçının konseri ile devam eden Ramazan Şenliklerine halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini söyleyen Başkan Özgüven, geleneksel hale getirecekleri Ramazan Şenliklerinin organizasyonunda emeği geçen tüm ekibine ve şenliklere katılım sağlayan Ereğli halkına teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.