1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ramazan'ın İlk Akşamında Aydınlar Cumhur İttifakı’na Büyük İlgi Gösterdi...
Ramazan'ın İlk Akşamında Aydınlar Cumhur İttifakı’na Büyük İlgi Gösterdi...

Ramazan'ın İlk Akşamında Aydınlar Cumhur İttifakı’na Büyük İlgi Gösterdi...

Başkan Oprukçu: “Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında coşkulu bir şekilde Aydınlarlı hemşerilerimizle bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, hepinizden Allah razı olsun Ramazan’ımız mübarek olsun.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekil Efrahim Seher, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Özal Korkmaz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Aydınlar Mahallesini ziyaret ettiler. 
“BU MÜBAREK ŞEHRE OLAN SEVDAMIZDAN, VİLAYET EREĞLİ’NİN BİR DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YAPMAK İÇİN YENİDEN ADAY OLDUM”
Başkan Oprukçu: “Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında coşkulu bir şekilde Aydınlarlı hemşerilerimizle bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, hepinizden Allah razı olsun Ramazan’ımız mübarek olsun. Aydınlar dün de yakışanı yapmıştı bize sahip çıkmıştı, yine sahip çıkacağınıza eminim. Birlikte başarmanın onurunu ve şerefini yaşayacağız. Teveccüh gösterip Ereğli, şahsımı Belediye Başkanı olarak görevlendirdi, biz de buna layık olmak için gece gündüz adam gibi hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirlerine mazhar olmuş bir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin huzurundayım. Bu mübarek şehre olan sevdamızdan, Vilayet Ereğli’nin bir dönem Belediye Başkanlığını yapmak için yeniden aday oldum. Korkut Ata Sosyal Tesislerimizi biliyorsunuz Aş Ocağımızı açmıştık geçen günde Aydın Selay Kız Öğrenci Misafirhanemizi açtık. Orada bir Engelli Bakım Merkezi ve Kadın Konut Evi açacağız. Yine bir Etüt merkezi için binanın birini hazırlatacağım. Allah’ın izniyle çok güzel bir yer inşa ediyoruz. Eski Buğday Pazarı ve sanayinin olduğu yerde kentsel dönüşümle ilgili 1. Etabın temelini 1 ay içinde atacağız, projesi hazır 998 tane konut yapıyoruz. Oraya 12.000 metrekarelik bir İş Merkezi yapacağız. Metruk bina diye bir yer bırakmayacağım. Biliyorsunuz kapımız da, gönlümüz de hep açık oldu. Ayırmadık, ayrıştırmadık, herkese yetecek hizmetleri yapmaya gayret ettik. Bundan önce olduğu gibi Ereğli'mizde karanlık bir nokta bırakmamaya kararlıyım. Cumhur'un gücüyle de hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Toroslar gibi dimdik bir Ereğli’yi arkamızda görmek istiyoruz. Seçimden sonra da huzur şehri Vilayet Ereğli’yi beraber inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi.jpg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-001.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-002.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-003.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-004.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-005.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-001.jpg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-006.jpeg

ramazanin-ilk-aksaminda-aydinlar-cumhur-ittifakina-buyuk-ilgi-gosterdi-007.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum