1. HABERLER

  2. Recep  Konuk  İlçe Teşkilatına Ziyarette Bulundu.

Recep  Konuk  İlçe Teşkilatına Ziyarette Bulundu.

  AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Recep Konuk, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.Konya’nın Ereğli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığını...

A+A-

 

 

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Recep Konuk, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Konya’nın Ereğli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Recep Konuk, iktidarın sinerjisi ile doğru yapılanmanın birleşmesi sonucu hizmetin daha geniş kesimlere ulaşabileceğini gördüğü için AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi.

 

AK Parti’den aday adayı ifade eden Konuk, çok daha öncesinden verilmiş bir kararın geç tecelli etmesi olarak yorumladığı aday adaylığı süreci için ise, “Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği olarak bölgede ve Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza attık. Bu sürecin daha da iyi işlemesi adına Türkiye’de son 8 yılda ulaşımdan sağlığa kadar birçok alanda önemli hizmetler üreten AK Parti’nin hizmet görüşünü ve 2023 vizyonunda yer alan dünyanın en önemli 10 ekonomisi projesinin gerçekleşmesi adına bizlerinde katkı sağlayacağı görüşü ile bu kararı çok daha öncesinden vermiştim” dedi.

 

Dünyanın geleceğinin gıda ve enerji alanlarında olduğunun altını çizen Konuk, “Tabii ki, bu alanlarda da iktidarın çok önemli adımları olmuştur. Artık tıpkı dünyada olduğu gibi Türkiye’ de de otomotiv ve tekstil sanayisinin geleceği şekillendiremeyeceği gerçeğinden hareketle artık geleceğe yatırım yapma arzusunu iktidarın gücü ile birleştirilerek yapma düşüncesi bizi hareketlendirdi. Türkiye’de bizimde içerisinde bulunduğumuz gıda sektöründe bir iyileşme yok dersek haksızlık yaparız. Ancak ulaşımda ve sağlık gibi alanlardaki iyileştirmelerle karşılaştırılırsa, tarım alanlarını daha rantabl kullanma konusunda yapılacak çok iş olduğu gerçeğine de ulaşırız. Bu noktada bölgesel bir güç haline gelmeye başlayan ülkemizi gıda ve enerji alanında zirveye taşıyacak projeleri gerçekleştirmek adına bize TBMM’de bir görev verilirse, bu milletin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetçisi olmaya devam edebileceğiz. Çünkü başta Konya ve bölgesi olmak üzere bu toprakların insanları hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Bunu vermek adına aday adayı olduk. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

 

Diğer siyasi partilerden de kendisi ile ilgili olarak özellikle tabandan çağrılar olduğunu dile getiren Recep Konuk, “Ben daha öncede belediye başkanı olarak görev yaptım. O dönemde de iktidarın dışında muhalefettik. O dönemde de şunu gördük, iktidarda değilsen, sana görev veren halkına tüm iyi niyetine rağmen hak ettiği hizmeti götüremiyorsun, iktidar nimetlerinden bölgeni yararlandıramıyorsun. Bu nedenle AK Parti iktidarının halka verdiği güven ortamında çok daha ileri hizmetleri bölge insanımıza sunma imkanından yararlanmak istiyoruz. Konya ve bölgemizde yaptığımız hizmetlerin katlanarak Türkiye geneline yayılması için göreve hazırız” diye konuştu.

 

Recep Konuk, bir soru üzerine AK Parti’ye geçiş sürecinde “Bakanlık” gibi bir ön şartının bulunmadığını dile getirerek, “Bakanlık görevi önemli ancak hizmet talebiyle ortaya çıkan ben ve benim gibi değerli aday adayı arkadaşlarım arasında Milletvekili olmak önemlidir. Bakanlık konusu Başbakanımızın tasarrufundadır. Partimiz ne görev verirse biz ona amadeyiz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.